Acasa Eveniment Dezvăluiri ȘOC: „Sebastian GHIȚĂ E MORT!”

Dezvăluiri ȘOC: „Sebastian GHIȚĂ E MORT!”

2 min read
0
0
416

În spațiul public se vehiculează noi ipoteze în cazul dispariției misterioase a fostului deputat Sebastian Ghiță. Jurnalistul Radu Moraru susține că fostul patron al RTV a fost omorât, la fel ca și Codruț Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în perioada în care acesta era preşedintele ANAF, de negăsit încă din anul 2012.

a1

„Mi-aș dori ca Ghiță să fie viu și să îi iau un interviu! Și pe Marta îl aștept! Dar cred că amândoi sunt morți! Ghiță devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot și pentru Microsoft! Știa prea multe! Cred că Sistemul l-a folosit, ca să îl scuipe în bot pe Coldea, după care l-a sacrificat! Pe fundul Marii Negre! Nici pe Coldea nu îl văd bine!”, a transmis Moraru, potrivit nasul.tv.

nei

Acum ceva vreme, tot Moraru declara: „Cât despre Ghiță, eu zic că e „mort” și nu va sfârși bine! Dacă nu cumva e mort de-a binelea, sub 2 metri de beton! Dacă a defectat de tot la alte Servicii, atunci e bai mare, mare de tot! Ghiță știe toate mișcările SRI din ultimii 20 de ani! Și ceva de la SIE! Iar dacă Ghiță e viu, am o veste bună pentru el: Bill Gates nu se simte prea bine! E pentru cunoscători! Dar Ghiță tot „mort” este și va fi!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Comarnic-Braşov va avea finanțare europeană

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dă asigurări că autostrada Comarnic-Braşov va fi c…