Acasa Sport Din nou un meci spectaculos, și Chedra rămâne liderul ligii A, după 6-2 cu MFC Saavi

Din nou un meci spectaculos, și Chedra rămâne liderul ligii A, după 6-2 cu MFC Saavi

5 min read
0
0
46

Miercuri, 10 octombrie, în runda a 6-a a ligii A la minifotbal, Chedra a primit vizita celor de la MFC Saavi. Partida nu a fost una ușoară, exact așa cum unii spectatori se așteptau. Oaspeții roș-negrilor au venit montați pentru a produce surpriza, dar Ciobanu & co au demonstrat că nu sunt întâmplător liderii clasamentului. Astfel, după un forcing îndelungat al celor de la Saavi, Chedra reușește să deschidă scorul, în minutul 5, prin cel menționat mai sus. Din nou aceeași tactică de joc, pe care băieții lui Dragoș Chelba au întâlnit-o în nerepetate rânduri; contraatacuri rapide, dar în zadar, fiindcă defensiva coordonată excelent de Florin Pripu a păstrat intactă poarta apărată de Cristian Pandelescu, în premieră titular. 2-0 se face în minutul 10, când Ciprian Neacșu înscrie, după ce portarul advers a avut câteva intervenții extraordinare. În a doua jumătate a primei reprize, Chedra dă semne de relaxare, iar golul încasat în minutul 16, îl face pe antrenorul Dragoș Chelba să recurgă la schimbări. Intră Condrea în locul Ciobanu, Matei în locul Mihăiță și Butufei în locul lui Neacșu. 3-1 se face cu un minut înainte de final, după ce Vladimir Butufei înscrie cu un șut din careu, acesta fiind și scorul pauzei.

În cel de-al doilea act, Dragoș Chelba începe cu aceeași formulă și, patru minute mai târziu, Cristian Mihăiță reușește să ducă scorul la 4-1. Într-un timp în care ambele formații s-au anihilat reciproc, singurele ocazii mai importante consemnându-se în urma unor șuturi de la distanță din partea celor de la Saavi. Din nou, Dragoș Chelba recurge la schimbări, Rusu îi lasă locul lui Trandafir, iar ritmul se intensifică și Chedra mai primește un gol; 4-2.

După golul încasat, roș-negrii au accelerat, împingând treptat jocul către poarta adversă, iar în minutul 37 munca le-a fost răsplătită; Andrei Ciobanu impinge mingea în poartă, pentru 5-2, ca la două minute distanță să facă hatt-trick-ul; 6-2.

Așadar, scor final 6-2 și Chedra rămâne lidera la zi a ligii A la minifotbal.

Iată și echipa trimisă în teren de Dragoș Chelba…

Chedra: 12. Cristian Pandelescu – 4. Florin Pripu, 13. Andrei Rusu – 7. Ciprian Neacșu – 9. Cristian Mihăiță, 16. Andrei Ciobanu

Rezerve: 1. Aurel Panaite – 2. Iulian Trandafir, 6. Vladimir Butufei, 8. Ionuț Herea, 10. Marian Matei, 15. Georgian Condrea

Ionuț Herea: „Chedra a câștigat datorită omogenității, unității de grup și calității fotbalistice.”

După un meci neașteptat de echilibrat, Chedra a câștigat cu scorul de 6-2, datorită omogenității, unității de grup și calității fotbalistice. Echipa noastră a demonstrat și la acest meci că este o nucă tare pentru adversari. Personal, sunt mulțumit, dar urmează două meciuri grele pentru noi, pe care îmi doresc să le tratăm cu aceeași seriozitate, urmând ca la final să ajungem să ridicăm din nou trofeul deasupra capului.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…