Acasa Justiție Directorul general adjunct al Poliției Locale Ploiești, Pitariu Paula Maria, s-a îmbolnăvit subit când a aflat că are mandat de aducere la Tribunal

Directorul general adjunct al Poliției Locale Ploiești, Pitariu Paula Maria, s-a îmbolnăvit subit când a aflat că are mandat de aducere la Tribunal

6 min read
0
0
856

După mai multe declarații mincinoase date în instanță de către șeful ei, veșnicul interimar Adrian Vaida,  directorul general adjunct al Poliției Locale Ploiești, Pitariu Paula Maria, nu s-a mai prezentat la ultimele termene dintr-un proces „măsluit” în stilu-i caracteristic de procurorul Mircea Negulescu, zis „Portocală”, zis „Zdreanță”. Probabil, epuizase toate armele de inducere în eroare a organelor de cercetare penală respectiv de judecată. Astfel, a fost emis un mandat de aducere. Fapt care a băgat-o în boală pe Pitariu și a fost „nevoită” să-și tragă un concediu medical. Nu știm de ce boală suferă Pitariu Paula Maria, cert este că pentru mitomanie nu se dau concedii medicale.

Ieri, Pitariu A REFUZAT să se prezinte la Tribunalul Prahova, la termenul din dosarul penal inventat lui Cezar Dan Stoichiciu, un proces care durează de circa 5 ani! Proces declanșat în urma unui dosar fabricat de Zdreanța portocalie care a vrut să-și satisfacă proria-i megalomanie, întrucât fostul director, Cristinel Toader (foto), a refuzat să-i dea subiectele de concurs pentru fina lui la un post din cadrul Poliției Locale. În cele din urmă, FINA procurorului „ZDREANȚĂ-PORTOCALĂ” a ajuns secretar al Comisiei de Disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești, chiar dacă nu a ținut șantajul cu Toader. Ceea ce ne face să credem că șantajul a ținut la Vaida, cu atât mai mult cu cât numele acestuia nu apare în dosarul uneltit de Zdreanță, ceea ce cam bate la ochi și chiar la obraz!

Asta pentru că, între timp, directorul general interimar al Poliției Locale devenise prieten-informator cu „spulberatorul de destine”, de unde primea sfaturi cum să deruteze organele de cercetare penală. Ca „om de încredere” și promovată „adjunct”, Pitariu s-a urcat în aceeași barcă. Și uite așa, tandemul Vaida – Pitariu s-a dat în bărci prin declarațiile mincinoase în instanță pentru a nu „demola” munca cu sârg a procurorului zdrențuit.

Potrivit colegilor de la incisivdeprahova.ro, zilele trecute, Vaida și ex-procurorul Negulescu s-au întâlnit la o masă de taină la „Lacul Verde”, în vecinătatea Ploieștilor. Probabil pentru a primi ultimele indicații înaintea termenului de judecată de ieri. Surprinzător, Pitariu s-a îmbolnăvit și a intrat într-un binemeritat concediu medical.

„De ce oare s-a “îmbolnavit subit”? Deoarece s-a creat o ruptură între martorii mincinoși manevrați de procurorul Negulescu Mircea, atât în procesul lui Cristinel Toader, cât și în procesul lui Cezar Dan Stoichiciu, o ruptură între mincinoși, între Adrian Vaida (foto) și Pitariu Paula Maria. Probabil, cea din urmă NU riscă sau NU mai este dispusă să riște o acuzare pentru minciună în instanță și/sau pentru inducerea în eroare a organelor de cercetare penală.  Să îl lase singur pe mincinosul dovedit Adrian Vaida?”, scrie incisivdeprahova.ro.

Reamintim că o declarație dată în instanță, în data de 10.05.2018, câteva documente și câteva stenograme/înregistrări audio au răsturnat definitiv soarta acestui proces penal și au făcut lumină în alte dosare penale dezvăluind adevaratul faptuitor, Adrian Vaida, din cadul Poliției Locale Ploiești, în procesul penal nr. 1525/281/2017, în care lui Cezar Dan Stoichiciu (foto) i s-a înscenat un prejudiciu de către procurorul „Portocală” și unealta sa, Adrian Vaida. Detalii AICI

Camelia Rotaru

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sondaje de opinie la alegerile locale în mai multe orașe din Țară, inclusiv la Ploiești

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamen…