Acasa Politică DisGrațiela Gavrilescu, plimbă ursul!

DisGrațiela Gavrilescu, plimbă ursul!

4 min read
0
0
132

Cum-necum, Grațiela Gavrilescu a ajuns ministrul mediului. Nu e la prima abatere, dar, probabil, la ultima. Din postura sa de ministereasă, Grațiela a declarat că nu va renunța la semnarea ordinului de ministru privind cota de intervenție pentru carnivorele mari „indiferent de câte mitiguri or să mai fie!”.

Să vezi un ministru al mediului că dă iama în urși, e ca și cum ministrul sănătății vorbește de pompe funebre, deși nu suntem departe de acel moment.

gratiela-gavrilescu

„Numărul carnivorelor mari, urși respectiv, în România, depășește 7.000 de capete, ceea ce în alte țări europene (…) nu a fost admis și atunci am avut curajul să îmi asum un ordin de ministru (…) prin care să dăm cote de intervenție pentru urși (…) și lupi, astfel încât populația să nu mai fie pusă în pericol. Indiferent de ce s-ar întâmpla săptămâna viitoare, când anumite persoane s-ar putea să iasă în stradă să spună că trebuie să protejăm urșii… da, protejăm urșii prin măsurile pe care le luăm conform acestui ordin de ministru, dar nu punem în pericol viața cetățeanului. Indiferent de ce se spune, eu vă spun că nu este cotă de vânătoare, ci este cotă de intervenție pentru punerea în siguranță a vieții cetățeanului, așa că, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de câte mitiguri or să mai fie în fața ministerului sau unde, eu nu voi renunța la semnarea acestui ordin de ministru”, a spus ministrul Mediului.

Vânați sau „interveniți”, urșii nu prea mai au șanse să ajungă nici măcar la „sanatoriul” din Zărnești, cid oar element de décor în fața unui șemineu.

Nu știm ce note o fi avut Gavrileasca la Zoologie și Geografie, dar bănuim că note mari, că doar d-aia a ajuns ministru. Nu înțelegem de ce a ajuns ursul un balaur cu 7.000 de capete? Culmea, tocmai aici, în România! Păi, „alte țări europene” nu au mediul propice ursului, că altfel își lua tălpășița ursul văzând astfel de miniștri.

Noroc că Grațiela nu e ministrul Mediului în Australia că ar fi căsăpit cangurii întrucât sunt mai multe capete decât în toată lumea!

Mai bine s-ar preocupa de capetele de ciori de pe Bulevard, că tot e ploieșteancă!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…