Acasa Social Distrigaz Sud Reţele suspendă, temporar, activitatea centrelor de relaţii cu clienţii

Distrigaz Sud Reţele suspendă, temporar, activitatea centrelor de relaţii cu clienţii

5 min read
0
0
711

Distrigaz Sud Reţele suspendă temporar, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, activitatea tuturor centrelor de relaţii cu clienţii din judeţele în care are operaţiuni, informează compania printr-un comunicat remis, duminică.
„Clienţii Distrigaz Sud Reţele, persoane fizice, juridice sau mandatari ai acestora, au posibilitatea sa ne contacteze online, prin intermediul Portalului DGSR, pentru solicitari de racordare la sistemul de distributie gaze naturale si solicitari de puneri in functiune ale instalatiilor de utilizare gaze naturale prin simpla accesare a https://sax.distrigazsud-retele.ro/login. Pentru alte tipuri de informaţii, recomandăm utilizarea formularului de contact afişat pe site la link-ul https://www.distrigazsud-retele.ro/contact-distrigazsud-retele/ sau prin apelarea numărului de Call Center 021.9376”, se menţionează în comunicat.
În perioada următoare, Distrigaz Sud Reţele va continua să asigure exploatarea în condiţii de siguranţă a sistemului de distribuţie pe care îl operează şi continuitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale, activitate de interes public naţional, precizează reprezentanţii companiei.
Dispeceratul de primire a apelurilor de urgenţe gaze va rămâne operaţional non-stop, la numărul de call center 021.9281. În cazul în care echipele Distrigaz Sud Reţele sunt apelate să se deplaseze, ca urmare a unui apel de urgenţă a unui client, la domiciliul acestuia, clienţii sunt rugaţi să colaboreze cu angajaţii, asigurând respectarea următoarelor proceduri: înainte de intrarea în locuinţă, echipele Distrigaz Sud Reţele vor solicita persoanei autoizolate să poarte mască de protecţie; în timpul efectuării lucrărilor necesare, echipele Distrigaz Sud Reţele vor solicita persoanei autoizolate să stea în altă cameră sau la o distanţă mai mare de 2 m; în cursul intervenţiilor la clienţi, echipele companiei respectă cu stricteţe reglementările actuale stabilite de către autorităţile statului în vederea protecţiei împotriva COVID-19, fiind echipaţi corespunzător cu echipament de protecţie constând în măşti, ochelari de protecţie, mănuşi şi sunt dotaţi cu dezinfectant pentru mâini pe care îl vor folosi înainte şi după finalizarea intervenţiei, precum şi după orice manevră care prezintă un risc de contaminare.
De asemenea, Distrigaz Sud Reţele a constituit un comitet de coordonare cu autorităţile centrale şi locale. Acesta urmăreşte îndeaproape situaţia şi ia măsurile de prevenţie care se impun atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi.
Distrigaz Sud Reţele este lider în distribuţia de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu, având 1,9 milioane de clienţi, circa 20.000 km reţea şi 2.600 de angajaţi. Distrigaz Sud Reţele deţine licenţă de operare pentru distribuţia de gaze naturale în 851 de localităţi, pe raza a 20 judeţe din sudul şi centrul României: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman şi Municipiul Bucureşti.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Personal medical infectat cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Odată cu creşterea constantă a numărului de noi îmbolnăviri, creşte, din păcate, şi număru…