Acasa Eveniment Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost arestați – VIDEO

Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost arestați – VIDEO

4 min read
0
0
510

Poliţiştii din Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc. Cei doi au fost arestaţi preventiv.
În noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Băneşti, judeţul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Braşov.
În respectivul vehicul, au fost depistaţi doi bărbaţi, domiciliaţi în Piatra-Neamţ, care locuiau fără forme legale în Bucureşti. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc.
Ulterior, în dimineaţa zilei de duminică, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame şi 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină).

Imagini AICI: http://www.diicot.ro/images/videos/articles/f_25.06.2018.mp4
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpaţilor SURUGIU PETRU şi ROȘU MIHAI, pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, fără drept.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii aprilie 2018,  inculpaţii Surugiu Petru şi Roșu Mihai au procurat, din Olanda, droguri de risc (ketamină și comprimate de Xanax care conțin Alprazolam) și droguri de mare risc (circa un 600 g Amfetamină și 160 comprimate ecstasy care conțin MDMA) droguri pe care le-au introdus pe teritoriul României, fără drept, și care erau destinate consumului propriu.

Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Medic din Prahova trimis în judecată pentru 185 infracţiuni de luare de mită

Un medic din județul Prahova care a fost trimis în judecată pentru 185 de infracţiuni de l…