Acasa Diverse Doi bărbați cu cagule, din Ploiești, au fost amendați de polițiști

Doi bărbați cu cagule, din Ploiești, au fost amendați de polițiști

2 min read
0
0
113

Doi comedianţi din Ploieşti, cunoscuţi în mediul online, au fost amendaţi, marţi, alături de cel care îi filma, după ce au fost văzuți pe o stradă din oraş de către un poliţist, iar acesta a crezut că este martor la un jaf, întrucât comedianţii purtau cagule.

„Un poliţist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe Str. Cavalului, din Ploieşti, a văzut 2 bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă. Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei 2 bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă. După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre 2 bărbaţi, cunoscuţi în mediul on-line din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune”, precizează IPJ Prahova.
Cei doi bărbaţi, precum şi a treia persoană, care filma, au fost duşi la sediul Poliţiei, unde au fost amendaţi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sex oral în Primărie, cu două minore. Un primar a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o fată răpită de la şcoală

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret a dat o declaraţie în calitate de martor într-un d…