Acasa Eveniment Dosar de vătămare corporală din culpă în cazul polițistului care a vrut să se sinucidă

Dosar de vătămare corporală din culpă în cazul polițistului care a vrut să se sinucidă

3 min read
0
0
204

Ofiţerul de poliţie din Prahova care a încercat să se sinucidă este în stare stabilă, fiind încă internat la spital pentru a fi monitorizat şi supus tuturor investigaţiilor medicale necesare, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). În cauză s-a deschis dosar de vătămare corporală din culpă pentru stabilirea cauzelor care l-au determinat pe poliţist să-şi facă rău.

”Ofiţerul de poliţie este în stare stabilă, rămânând internat la spital pentru a fi monitorizat şi supus tuturor investigaţiilor medicale necesare. Informaţiile potrivit cărora poliţistul avea un volum mare de muncă, fapt ce ar fi generat nemulţumiri ale acestuia, nu se susţin”, au precizat, miercuri, reprezentanţii IGPR.

Potrivit acestora, în anul 2017, ofiţerul de poliţie a avut în lucru un singur dosar penal, în cadrul căruia a efectuat o singură audiere. De asemenea, pe tot parcursul anului 2017, a primit spre soluţionare 6 petiţii.

„Pentru stabilirea cauzelor ce l-au determinat pe poliţist să îşi provoace răni, a fost deschisă o anchetă, sub coordonarea procurorului, privind săvârşirea infracţiunii de vătămarea corporală din clupă. Conducerea Poliţiei Române a dispus luarea măsurilor necesare pentru ca ofiţerul de poliţie să primească asistenţa medicală şi psihologică de care are nevoie”, au mai transmis oficialii IGPR.

Un agent de la un post de poliţie rurală din judeţul Prahova a fost transportat de urgenţă la spital, marţi seară, după ce şi-ar fi provocat singur răni, una dintre ipoteze fiind aceea că a încercat să se sinucidă. El a fost găsit de către un coleg, în autoturismul personal, cu antebraţul sângerând.

Surse din cadrul Poliţiei Prahova au precizat că bărbatul fusese supus unei testări psihologce în luna aprilie a anului trecut, iar specialiştii îl declaraseră apt pentru profesia de poliţist.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Poliţiştii vor fi dotați cu mijloace de înregistrare audio-video

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, că se doreşte ca în scurt ti…