Acasa Eveniment Dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de la Dumbrava

Dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de la Dumbrava

2 min read
0
0
214

Potrivit informațiilor furnizate duminică de IJP Prahova, din primele cercetări, reiese că vinovat pentru producerea tragediei ar fi fost chiar polițistul local care și-a pierdut viața, aflându-se la volanul autospecialei de Poliţie Locală.

Din primele verificări a rezultat că accidentul rutier s-ar fi produs în următoarele împrejurări:

„Conducătorul autospecialei de poliție locală, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere și semibariere, s-ar fi angajat în traversarea acesteia, fără a respecta semnificația semnalelor acustice și luminoase, aflate în funcțiune”, a anunțat IJP Prahova.

Șoferul, care a murit, era polițist local și avea 42 de ani.

Precizările Poliției vin după ce Sindicatul Poliției Locale “Mihai Viteazul” a lansat acuzații potrivit cărora barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată nu ar fi funcționat. Din datele furnizate de IJP reiese, însă, că aici nu erau instalate bariere.

Tot duminică, Poliția Prahova a mai anunțat că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La școală, din 14 septembrie, trei scenarii: verde, galben și roșu

Școala începe pe 14 septembrie, iar elevii vor merge la ore numai cu mască. Unde va fi pos…