Acasa Justiție Două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

3 min read
0
0
315

Vă facem cunoscut faptul că, la data de 01.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au fost înregistrate un număr de două cauze penale, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen.

Astfel,
1. La data de 30.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla, în izolare, la domiciliu, fiind recent întoarsă din Belgia, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19 fiind depistată de organele de poliţie pe str. Fierarilor din mun. Ploieşti, jud. Prahova; 2.
2. La data de 30.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla, în izolare, la domiciliu, fiind recent întoarsă din Belgia, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19 fiind depistată de organele de poliţie pe str. Fierarilor din mun. Ploieşti, jud. Prahova;
Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.
Prezentul comunicat de presă se transmite jurnaliştilor acreditaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi va fi publicat pe site-ul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Manifestări cu prilejul Zilei Naţionale a României

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti au colaborat pentru ca această impor…