Acasa Justiție Două persoane din Bărcănești, recent întoarse din Anglia, care aveau obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, au părăsit imobilul

Două persoane din Bărcănești, recent întoarse din Anglia, care aveau obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, au părăsit imobilul

1 min read
0
0
431

În ziua de 03.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 Cod penal.

Astfel, la data de 02.04.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Secţia nr. 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 21:30, cu ocazia verificărilor efectuate la domiciliul persoanelor aflate în autoizolare, pe raza comunei Bărcăneşti, sat Româneşti, jud. Prahova, două persoane recent întoarse din Anglia, care aveau obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, au părăsit imobilul.
Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după întâlnirea de ziua premierului Orban

Cinci membri ai Executivului au fost amendați, sâmbătă, de Direcția Generală de Poliție a …