Acasa Social Elevii vor avea transport gratuit pentrul anul 2020-2021

Elevii vor avea transport gratuit pentrul anul 2020-2021

2 min read
0
0
155

Potrivit unui anunț al Ministerului Educatiei, elevii vor avea transport gratuit pentrul anul 2020-2021. În anul 2020-2021 se va rezolva problema transportului pentru elevi. Aceștia vor circula gratis, atât în localitățile de domiciliu, cât și în afara lor.

Ministerul Educației și Cercetării, a anunțat că elevii vor avea în anul 2020-2021 transport gratuit. Marți, la sediul ministerului, a avut loc o întâlnire de lucru convocată de Monica Anisie argumentând că sunt copiii care își riscă viața făcând autostopul ca să ajungă la ore. De asemenea, sunt elevi care abandonează școala pentru că abonamentul lunar este scump, și nu li se decontează integral, iar părinții nu au o situație financiară bună.

După trei ore de dezbateri, la care au participat și reprezentați ai ministerelor Economiei și Finanțelor, aceștia au promis că elevii vor avea transport gratuit. Profesorul Monica Anisie s-a angajat ca, în termen de 30 de zile, să rezolve problema transportului şcolar, printr-o ordonanţă de urgenţă şi o hotărâre de guvern. Iar apoi să facă un proiect de act normativ, prin care elevii să circule gratuit, doar pe baza carnetului de note, vizat de şcoală.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un ploieștean a fost înjunghiat în urma unui conflict în trafic

Poliţiştii din Ploieşti cercetează un conflict spontan izbucnit, sâmbătă seara, între doi …