Acasa Cultură Eveniment în premieră la Ploiești: GARDEN PARTY, Ediția I, organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Eveniment în premieră la Ploiești: GARDEN PARTY, Ediția I, organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

3 min read
0
0
263

Cu prilejul împlinirii a 70 de ani de teatru, la sfârșitul lunii mai, Teatrul „Toma Caragiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Hipodromul Ploiești organizează festivalul “Garden Party”, eveniment cultural care se anunță a fi cel mai important al anului.

Anul acesta, Teatrul Toma Caragiu sărbătorește 70 de ani de la înființare și, pe lângă spectacolele de calitate cu care ne-a obișnuit, teatrul ploieștean va organiza și un eveniment outdoor inedit, Garden Party, pe data de 31 mai, care va oferi celor prezenți ocazia de a se delecta cu muzică live, preparate culinare fine dining, o selecție de vinuri rafinate, un spectacol original Hyperfolk Flowershower, demonstrații ecvestre și multe alte momente speciale.

„Vor fi foare multe surprize, spectacole de dans, de teatru. Nu vrem să dezvăluim tot de pe acum, dar vă asigurăm că va fi un eveniment cu adevărat important pentru Ploiești.”, a declarat Mihaela Rus (foto), directorul teatrului ploieștean.

Așadar, cert este că va fi un eveniment tip „garden party”, programat pe 31 mai, de la ora 18.00, la Hipodromul din Ploiești. Prima ediție va include muzică live, invitați speciali și demonstrații ecvestre, anunțându-se, chiar și din aceste puține informații, un succes care va asigura, cu certitudine, continuarea proiectului și în următoarea stagiune. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești” vă invită să marcăm împreună 70 de ani de istorie de Teatru autentic, 70 de ani dedicați performanței în artă, devotamentului față de public și respectului față de frumos.

Codul vestimentar recomandat este Cocktail.
Biletele, în valoare de 180 de lei, sunt disponibile începând de vineri, 19 aprilie, la Agenția teatrală din str. Mihail Kogălniceanu nr.1.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…