Acasa Diverse Explicația tânărului care a târât pe capotă un polițist apoi s-a blocat în maşină

Explicația tânărului care a târât pe capotă un polițist apoi s-a blocat în maşină

3 min read
0
0
248

Roni Herscovici este personajul care a târât vineri noaptea un polițist pe capota maşinii după ce a lovit mai multe autospeciale. El este acum in arestul politiei de mai bine de 36 de ore. Acuzat de tentativa de omor, ultraj si distrugere, tanarul se apara si spune ca vineri noaptea s-a temut de politistii care i-au inconjurat masina.

a1

Totul a pornit dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Un agent l-a oprit ca sa ii ceara actele insa el a demarat si l-a luat si pe politist pe capota. In impact i-a rupt acestuia degetele de la o mana. Imediat zona s-a umplut de forte de ordine. Tanarul sofer s-a baricadat in autoturismul sau si a refuzat sa coboare.

Untitled-4

„Mi-a fost frica de ei!”, aceasta a fost motivația tanarului. Desi acum spune ca a fost infricosat in seara cu pricina, Roni Herscovici a facut gesturi dintre cele mai obscene in fata autoritatilor. Mii de oameni au urmarit inregistrarile video postate pe retelele de socializare si s-au intrebat de ce a durat atat ca politia sa aplice legea. Unii ofiteri spun ca este vorba de teama ca actiunea agentului va fi analizata, iar acesta va fi sanctionat. Altii cred ca nehotararea intr-o interventie vine de la superiori. Este adevarat ca un politist a incercat sa sparga geamul lateral, dar nu a reusit, iar un altul a pulverizat spray lacrimogen in zona radiatorului. Gazul nu a ajuns in habitaclu. Politistii din Europa au frecvent de-a face cu soferi care nu opresc sau incearca sa fuga de filtru. De fiecare data, intervin in forta. Culmea este ca si legislatia din Romania permite acest lucru.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

8 persoane reţinute şi 26 sub control judiciar în dosarul privind obţinerea ilegală de permise auto

Opt persoane au fost reţinute, iar 26 au fost plasate sub control judiciar de procurori în…