Acasa Sport FC Petrolul a achiziționat un mijlocaș argentinian și un internațional albanez

FC Petrolul a achiziționat un mijlocaș argentinian și un internațional albanez

2 min read
0
0
282

Mijlocaşul argentinian Michael Leonel Pierce este jucătorul formaţiei Petrolul Ploieşti, el semnând un acord valabil până la finalul actualei stagiuni, cu opţiune de prelungire, informează site-ul oficial al grupării din liga a doua.

În vârstă de 26 de ani, Pierce nu este la prima experienţă în fotbalul românesc, după ce, în prima parte a sezonului 2019-2020, a evoluat în primul eşalon, pentru FC Botoşani.

Anterior, el jucase doar în ţara natală, la Racing Club II, CA All Boys Buenos Aires şi Deportivo Santamarina.

Totodată, FC Petrolul a ajuns la un acord cu Armando Vajushi (foto jos), mijlocașul albanez, ce deține și cetățenia bulgară, semnând un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, cu opțiune de prelungire.

În vârstă de 28 de ani, Vajushi este un jucător cu o experiență bogată, având meciuri disputate în primele eșaloane din Bulgaria și Albania, în Serie ”B” din Italia sau în Europa League. Fost component al lui KF Vllaznia (Albania), Litex Lovtch (Bulgaria), Chievo Verona (Italia), AS Livorno (Italia), Pro Vercelli (Italia), Avellino (Italia) și KF Teuta (Albania), Armando Vajushi are șase prezențe în prima reprezentativă a Albaniei și 11 în cea „Under 21”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Personal medical infectat cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Odată cu creşterea constantă a numărului de noi îmbolnăviri, creşte, din păcate, şi număru…