Acasa Cultură Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”

7 min read
0
0
180

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează în perioada 09, 10, 11 octombrie 2020, cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”.

Evenimentul se va desfăşura în sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova, după următorul program:
Vineri, 09 octombrie 2020
Ora 16.00: Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk
Recitaluri:
Om Bun
Mircea Baniciu
Sambată, 10 octombrie 2020
Ora 17.00: Gala Laureaţilor
Recitaluri:
Grupul Ţapinarii
Vasile Şeicaru
Duminică, 11 octombrie 2020
Ora 16.00: Recitaluri:
Paul Tihan
Walter Ghicolescu
Grupul Harmony
Andrei Păunescu & Totuşi
Vanghele Gogu
Cristian Buică

Prezintă: Melania Boştiog, Gelu Nicolae Ionescu

Festival Concurs de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor” – In memoriam Gabi Dobre, este o manifestare cultural – artistica de amploare care se adreseaza grupurilor muzicale și interpreților individuali de muzica folk, cantautori din România.

Interpreții de muzică folk sunt invitați să se înscrie la o nouă ediție a ,,Festivalului castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ce se va desfășura, luna viitoare, la Ploiești. Cei interesați se pot înscrie la preselecție până la data de 20 septembrie 2020.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk ,,Festivalul castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ce se va desfășura în perioada 9 – 11 octombrie, se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu vârsta minimă de 14 ani, ce au calităţi componistice şi interpretative deosebite, care doresc să se afirme ca solişti interpreţi de muzică folk, în duet cu alţi interpreţi sau în grupuri organizate de muzică folk. Înscrierile la preselecţie se pot face gratuit, până pe data de 20 septembrie 2020, trimiţând un plic A4, care să conţină toate materialele solicitate în regulament, pe adresa Casei de Cultură ,,Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 1, cu specificația scrisă clar pe plic „DOSAR PRESELECŢIE FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediţia 2020” sau online pe adresa de e-mail secretariat@casadecultura.ro, specificând în titlul e-mail-ului ,,DOSAR ÎNSCRIERE FESTIVALUL CASTANILOR 2020”. Pentru înscrierea în concurs sunt necesare: fişa de înscriere cu toate datele complete, curriculum vitae, copie după cartea de identitate, copie carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau adeverință valabilă eliberată de instituția de învățământ, o declaraţie pe proprie răspundere, din care să reiasă că este autorul melodiilor cu care participă în concurs sau o declaraţie din care să reiasă că are acordul scris al textierilor sau compozitorilor cu care a colaborat la crearea melodiei, pentru utilizarea piesei/pieselor respective în concurs, exceptând cazul în care textele au fost preluate de la poeţi consacraţi ale căror drepturi de autor au ieşit de sub protecţia organismelor de gestiune colectivă şi, actualmente, aparţin patrimoniului naţional de creaţie, minim două înregistrări audio ale creaţiilor propuse, în format Mp3 (44,100 Hz, 16 Bit, Stereo 320Kbp/s), reprezentative pentru concurent. Piesele pot fi trimise online odată cu dosarul de participare pe adresa de e-mail a instituției sau prin poştă, pe CD, în formatele specificate în regulament. ,,Înregistrările trimise trebuie să fie interpretate cât mai natural, doar de către concurenţii implicaţi direct în concurs, fără alte instrumente sau voci suprapuse, interpretate de terţe persoane, procesate, mixate sau masterizate, din dorinţa de a suna mai bine, scopul competiţiei fiind unul de descoperire a talentelor reale”, se precizează în regulament.
Preselecția va avea loc în perioada 23-25 septembrie 2020 la sediul Casei de Cultură ,,Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, pe baza materialelor trimise de concurenţi. Concurenţilor admişi li se va comunica telefonic rezultatul preselecţiei, până la data de 28 septembrie 2020.

Pentru detalii descărcați atasamentele :

Fișe de înscriere Festivalul Castanilor 2020

Regulament FESTIVALUL CASTANILOR IN MEMORIAM GABI DOBRE 2020

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Capitala asaltată de Federația Polițiștilor de Penitenciare

Federatia Politistilor de Penitenciare se mobilizează pentru ample proteste, stabilind și …