Acasa Eveniment Festivalul Sinaia Forever, ediţia a XXVII-a, 9-11 septembrie. VEZI când încep restricțiile de trafic

Festivalul Sinaia Forever, ediţia a XXVII-a, 9-11 septembrie. VEZI când încep restricțiile de trafic

6 min read
0
0
182

Peste 20 de artişti vor concerta în cadrul Festivalului Sinaia Forever, ediţia a XXVII-a, care va avea loc în perioada 9-11 septembrie, organizatorii anunţând restricţii de trafic în centrul staţiunii, care vor fi impuse începând de miercuri.

Conform datelor comunicate de Primăria Sinaia, pentru montarea decorurilor şi organizarea evenimentului, accesul auto va fi restricţionat astfel: miercuri, 7 septembrie, începând cu ora 08,00- pe Bulevardul Carol I, de la intersecţia cu str. Aosta până la intersecţia cu Strada Gării (staţia Petrom) precum şi strada O. Goga integral; joi, 8 septembrie, începând cu ora 08,00- pe Bulevardul Carol I de la intersecţia cu Bulevardul Republicii până la intersecţia cu Strada Gării (staţia Petrom) precum şi strada O. Goga integral.
Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din localitate.
De asemenea trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite şi semnalizate corespunzător.
Restricţiile de circulaţie vor fi în vigoare până duminică, 11 septembrie ora 23,00, precizează sursa citată.

Deschiderea ediţiei din acest an, a cărei temă este „I Am Sinaia”, este programată să aibă loc vineri, la ora 18,00, cu o „grandioasă” paradă în care îşi vor găsi locul toţi participanţii, invitaţii şi spectatorii.

„Sinaia se transformă zi de zi. Istoria ne obligă să fim mai buni, mai creativi, dar și inovatorii Sinaiei de MÂINE. Când zici Sinaia azi te gândești la o comunitate unită, la leadership în guvernare locală și la un oraș în dezvoltare continuă. Aici și acum… și tu, și eu, noi suntem Sinaia!”, a declarat primarul stațiunii Sinaia, Vlad Oprea

În timpul paradei care se va desfăşura pe Bulevardul Carol I, coloana oficială va fi însoţită de efective de jandarmi, poliţia staţiunii şi cea locală, organizatori, iar spectatorii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile acestora.
„Toţi împreună vom simţi fiorul treceri prin cele 3 porţi alegorice, traversând centrului oraşului şi parcurgând cele trei zone care reprezintă tema Festivalului. După ce anul trecut, din cauza restricţiilor ne-am desfăşurat toate activităţile pe mai multe scene mai mici, pe lângă acestea, vom reveni pe scena mare din centrul Parcului Dimitrie Ghica. Vedetele momentului vor concerta seară de seară, până când impresionantele focuri de artificii ne vor face să visăm şi să ne punem o dorinţă pentru viitor. Aşa cum este deja intrat în tradiţie Bulevardul Carol I va deveni pietonal. Vor exista trei zone care se vor îmbina armonios şi care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) şi Viitorul (Mâine). Pe scene vor urca 21 de artişti şi vor fi 28 de concerte”, au transmis organizatorii.

Orașul Sinaia încurajează producătorii locali prin alocarea cu titlu gratuit a unui stand comercial în cadrul Festivalului Sinaia Forever 2022.

Iar pentru ceilalți producători, artiști populari, și agenții economici aceștia trebuie să depună  o cerere pentru închirierea unui loc unde să-și comercializeze produsele.
Taxele de închiriere a unui loc pentru amenajarea de terase estivale – 12 euro/ mp/ zi, iar pentru pentru comercializarea de produse traditionale, artizanat, hand- made taxa este de 5 euro/mp/zi!
Mereu cu ARTIȘTI a căror muzica ne încântă si binedispune. SINAIA este orașul REGAL al ROMANIEI cu tradiții și un mod de viață care respectă CULTURA și adevăratele valori.

Pe afișul festivalului Sinaia Forever se regăsesc, în acest an, The Motans, Irina Rimes, Cornelia și Lupu Rednic, Laura Lavric și Aurel Tămaș.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…