Acasa Cultură Festivalului Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”, Editia a III-a

Festivalului Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”, Editia a III-a

2 min read
0
0
53

Consiliul Județean Prahova şi Centrul Județean de Cultură Prahova organizează în perioada 1-3 septembrie 2017, la Ploieşti a III – a ediţie a Festivalului Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”.

Dechiderea oficială a manifestării culturale are loc vineri, 1 septembrie, la ora 17.30, în Amfiteatrul Palatului Culturii, cu un spectacol susținut de Fanfara „Prahova” și Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00, se va desfăşura parada portului popular pe traseul Piața Mihai Viteazul – Bulevardul Republicii – Palatul Culturii, cu participarea Fanfarei „Prahova” și a ansamblurilor din Judeţul Prahova, Republica Moldova și Cernăuți (Ucraina) iar de la ora 17.30 va avea loc un spectacol folcloric desfăşurat în Amfiteatrul Palatului Culturii.

Duminică, 3 septembrie, de la ora 17.30, va avea loc un recital extraordinar susținut de Nicolae Gribincea și ansamblul folcloric „Plăieșii”.
Intrarea la spectacolele din cadrul festivalului este liberă, manifestările derulându-se în cadrul Programului Naţional „România 100”.

Afis Ph iubeste Basarabia2017

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Check Also

CCR: Presemnalizarea aparatelor radar este ilegală

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii …