Acasa Eveniment Focar de COVID-19 pe un şantier din Ploieşti

Focar de COVID-19 pe un şantier din Ploieşti

2 min read
0
0
240

Autorităţile din judeţul Prahova au identificat un focar de îmbolnăvire în rândul muncitorilor de pe un şantier de pe raza municipiului Ploieşti, cinci dintre ei fiind infectaţi cu noul coronavirus. Alţi 20 de muncitori au fost testaţi şi aşteaptă rezultatele. În total, la nivelul judeţului sunt 595 de cazuri active de COVID-19, o treime dintre acestea aflându-se în Ploieşti.

”Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar pe un şantier din Ploieşti, unde, până în prezent, au fost confirmaţi cu noul coronavirus cinci angajaţi. Alte 20 de rezultate sunt în aşteptare. A fost demarată ancheta epidemiologică, au identificaţi contacţii şi carantinaţi, iar persoanele confirmate au fost izolate”, a transmis, joi, Prefectura Prahova.

În ultimele 24 de ore, 65 de prahoveni au fost diagnosticaţi cu boala provocată de noul coronavirus, trei dintre ei fiind copii.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, în Prahova, 4.739  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 159 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

La nivelul judeţului există, conform celor mai recente statistici, 595 de cazuri active de COVID-19, dintre care 185 numai în municipiul Ploieşti.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 274 de paturi sunt ocupate. La terapie intensivă, din cele 28 de paturi alocate pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, 18 au fost raportate ca fiind ocupate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…