Acasa Parlamentare 2016 Fostul viceprimar al Ploieștiului, Raul Petrescu, ocupă primul loc pe listele parlamentare în alt județ

Fostul viceprimar al Ploieștiului, Raul Petrescu, ocupă primul loc pe listele parlamentare în alt județ

1 min read
0
0
350

Partidul România Unită este primul partid, din județul Ialomița, care a depus dosarele candidaților la alegerile parlamentare care vor avea loc în luna decembrie a acestui an. Dosarele au fost depuse, vineri, la Biroul Electoral Județean și Tribunalul Ialomița.

Petrescu Raul Alexandru, președinte PRU – filiala Ialomița, fost viceprimar al municipiului Ploiești, ne-a comunicat că, în ceea ce privește Camera Deputaților, lista candidaților este:

1. Petrescu Raul Alexandru

2. Parepa Nicolae

3. Dumitrașcu Bogdan

4. Jipescu Victoria

5. Banu Mihai

Motivând alegerile făcute, în ceea ce privește formațiunea politică, dar și județul în care va candida, Raul Petrescu a declarat pentru stirileproprahova.ro că „Valorile naționaliste sunt cel mai de preț bun al unui român. Ialomița este cel mai important județ agricol al României, al cîrui nivel de dezvoltare este departe de cel meritat!”

El a mai declarat că PRU, filiala Ialomița, își propune ca la alegerile parlamentare să obțină două mandate de deputat și unul de senator.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Parlamentare 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un …