Acasa Diverse Gigi Becali a dat în judecată o mânăstire

Gigi Becali a dat în judecată o mânăstire

2 min read
0
0
185

Gigi Becali a pozat, de fiecare dată, în creştinul perfect, însă atunci când în joc sunt propriile afaceri, latifundiarul nu mai ţine cont de nimic! Patronul Stelei a chemat în judecată Mănăstirea Christiana, pe care a încercat să o pună la pământ în octombrie 2008. Miza este o parte din terenul pe care este construită.

Omul de afaceri solicită o rectificare de carte funciară, în speranţa că va obţine o bucată din suprafaţa pe care este ridicat lăcaşul de cult. Becali deţine o hârtie prin care susţine că deţine un titlu de proprietate asupra terenului încă din 1999, deşi Guvernul a atribuit mănăstirii dreptul de folosinţă asupra suprafeţei în 1997.

nei-paste

Gigi Becali încearcă un nou asalt în scopul de a pune mâna pe suprafaţa de teren care susţine că îi aparţine. De această dată nu mai apelează la buldozere şi ameninţări, ci la instanţă.

a1

Latifundiarul cheamă în judecată statul român prin Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, Arhiepiscopia Bucureştilor, Mănăstirea Christiana. Patronul Stelei solicită o rectificare de carte funciară şi speră să aibă câştig de cauză asupra unei suprafeţe pe care este ridicat lăcaşul de cult. Şi să poată vândă, astfel, terenul pe care îl revendică încă din 2008.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Petiție on line a Federației Polițiștilor de Penitenciare pentru aplicarea Deciziei 51/2019 a ICCJ

Federatia Politistilor de Penitenciare a lansat petitia on-line prin care intentioneaza sa…