Acasa Politică Grațiela se dă la Călin, întrucât îi cam dă peste mână!

Grațiela se dă la Călin, întrucât îi cam dă peste mână!

3 min read
0
0
326

Organizaţia Prahova a ALDE, condusă de Graţiela Gavrilescu, critică în termeni duri decizia conducerii partidului de a radia numele unora dintre liderii partidului care au acceptat funcţii în guvernarea PSD după retragerea ALDE de la guvernare, organizaţia judeţeană susţinând că această practică aminteşte de PCR şi că ea este „nulă de drept”. într-o rezoluţie adoptată sâmbătă.

ALDE Prahova susţine că „practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român”, cerând revenirea de urgenţă la prevederile statutare.

Organizaţia care i-a susţinut pe Graţiela Gavrilescu şi Teodor Meleşcanu susţine de asemenea că decizia de radiere din partid a celor doi „este nulă de drept şi de fapt”.

Graţiela Gavrilescu a scris, vineri seară, pe Facebook, că nu ar fi crezut niciodată că mâna cu care i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu prerogativele de preşedinte ALDE îi va fi muşcată ”fără nicio remuşcare de acesta”. ”Unii oameni, odată urcaţi pe scaunul puterii uită cum au ajuns sus şi încep să creadă că li se cuvine orice, oricând, oricum, veşnic, din partea tuturor”, spune Gavrilescu, care susţine că toate documentele adoptate de ALDE în ultima perioadă, inclusiv ieşirea de la guvernare şi excluderile, sunt lovite de nulitate. Gavrilescu cere demisia tuturor celor care au luat aceste decizii.

Scandalul din interiorul ALDE bubuie efectiv, după declarațiile publice susținute de Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu. Cei doi au susținut, la unison, că au votat, în cadrul Delegației Permanente ALDE, ieșirea partidului de la guvernare pentru că astfel îl puteau susține pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. Atât Gavrilescu, cât și Meleșcanu și-au motivat deciziile de a trece alături de PSD pentru că, ulterior ieșirii de la guvernare, Tăriceanu a anunțat că se retrage, iar ALDE îl va susține pe Mircea Diaconu.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…