Acasa Social Grevă, timp de două ore, a angajaților societății de transport public din Ploiești

Grevă, timp de două ore, a angajaților societății de transport public din Ploiești

2 min read
0
0
252

Angajaţii de la Transport Călători Express (TCE), fosta Regie Autonomă de Transport Public Ploieşti, transformată în societate comercială, au intrat astăzi în grevă, timp de două ore, în semn de protest față de starea financiară dezastruasă a societății și de vechimea parcului auto.

a1

Prin acțiunea lor de protest, desfășurată astăzi în intervalul orar 9-11, șoferii și vatmanii societății de transport în comun din municipiul Ploiești doresc să tragă un semnal de alarmă față de salariile pe care le primesc, dar și despre starea precară în care se află mijloacele de transport în comun.

Liderul de sindicat din cadrul SC Transport Călători Expres (TCE), Ion Mișcă, a declarat că, în acest interval, niciun mijloc de transport nu va circula în municipiu, iar angajații TCE vor ieși în curtea societății, urmând ca, săptămâna viitoare, salariații să intre în grevă generală.

nei

Societatea de transport public din Ploiești are datorii de peste 25 milioane lei, în urma pierderii unor procese cu ANAF și Serviciul Public de Finanțe Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Viorel Moldovan – noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al…