Acasa Eveniment Grupare infracțională, specializată în furturi, anihilată de polițiști

Grupare infracțională, specializată în furturi, anihilată de polițiști

4 min read
0
0
36

În aceasta dimineaţă, au avut loc șapte percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de furt din locuinţe, precum şi la două case de amanet. La sediul poliţiei au fost aduse patru persoane, pentru audieri.
Acţiunea vine în continuarea unei activităţi de prindere în flagrant-delict, desfăşurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuinţă, din comuna Snagov.
La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20,00, poliţiştii din Ilfov au desfăşurat o activitate de prindere în flagrant-delict a membrilor unei grupări specializată în furturi din locuinţă şi din societăţi comerciale, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, din comuna Snagov.
Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic, pe raza localităţii Căciulaţi, din judeţul Ilfov, condus de persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt.
Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni.
După efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind rănită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.
Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească.
Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au pus în executare 7 mandate de percheziţie, în această dimineaţă, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar şi la 2 case de amanet din municipiul Bucureşti, unde aceştia obişnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârşirea de infracţiuni.
La sediul poliţiei Ilfov au fost aduşi, pentru audieri, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani.
Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum şi în municipiul Bucureşti.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…