Acasa Justiție Ies la iveală tentaculele caracatiței care îl țin pe neprocurorul Negulescu pe la nunțile din Câmpina, nu la arestul de acolo

Ies la iveală tentaculele caracatiței care îl țin pe neprocurorul Negulescu pe la nunțile din Câmpina, nu la arestul de acolo

42 min read
0
0
686

Constantin Răzvan Aurel, fost ofițer DIPI Prahova, pe vremuri de paradit chiar mâna dreaptă a procurorului inculpat Negulescu Mircea, zis Portocală sau Zdreanță, și-a folosit influența pe lângă lucratorii de poliție din cadrul IPJ Prahova pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale într-un accident rutier în care a fost implicat o rubedenie din încrengătura care o veți descoperi în cele relatate mai jos. Accidentul s-a petrecut în cursul anului 2012, caz disjuns și declinat la Parchetul Judecătoriei Ploiești, conform unei plângeri penale mușamalizată de către procurorii din Prahova. Anul de grație când Potocală se suia pe cai mari și stabilea cu prietenul său Gheorghe Parepa, fost adjunct al inspectorului șef din cadrul IPJ Prahova, cum să-l paradească pe șeful de atunci al acestuia din urmă, Viorel Dosaru.

Ca să-și piardă urma, după ce a văzut că prietenul Zdreanță se ducea la vale, nu știm prin ce „minune” ajunge șef la Inspectoratul de Poliție Gorj. După un an, în 2016, vine altă mutare a strategului Gheorghe Parepa, în urma unei decizii cu cântec, am spune noi:

Paradoxal, prin luna mai a.c., fostul inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, comisarul șef Gheorghe Parepa, împuternicit în această funcție timp de un an, până în februarie 2016, a revenit în județul pentru a păzi fermele de pui ale societății Avirom Plus SRL, ale milionarului prahovean Justin Paraschiv. Adică băiatul cuplului cu nume de carmangerie „Ana și Cornel” și „frățiorul” de chiolharuri al lui Portocală.
Parepa a fost, cu ceva ani în urmă, ofiţer operativ la Poliţia Oraşului Mizil, acolo unde s-a născut cea mai prolifică afacere a familiei Paraschiv, în domeniul producerii și comercializării cărnii, așa că relația clădită la acea vreme a dăinuit peste ani, iar în prezent, fostul polițist, devenit, iar curios, patron de firmă de pază, a ajuns să presteze pentru tânărul afacerist Justin Paraschiv, arestat, la finele lui 2013, pentru o evaziune de peste 70 de milioane de euro, la propunerea Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție din DNA.

Gheorghe Parepa (foto) a intrat, oficial, în afaceri, la scurt timp după ce a pus chipiul de comisar șef în cui. La 8 februarie 2016, lui Parepa i-a încetat împuternicirea în funcția de inspector șef al IPJ Gorj, după ce a condus instituția timp un an, iar peste doar șase luni, devenea om de afaceri. În luna iulie, Parepa a preluat firma Life Lock Security Network SRL care desfășoară activități de pază și protecție, iar anul trecut a derulat
afaceri (ATENȚIE!) de 2,6 milioane de lei și a avut un profit de 330.000 de lei.
O parte consistentă din aceste sume au ajuns în contul firmei lui Parepa din relațiile contractuale pe care le-a dezvoltat cu firmele din grupul Carmistin ale milionarului prahovean Justin Ovidiu Paraschiv.
Pe când activa ca ofițer operativ la Poliția Mizil, Parepa și-a cultivat o relație de prietenie cu familia Paraschiv, cea care deținea și încă deține cunoscutul brand „Ana și Cornel”, iar mai apoi, când tânărul afacerist Justin Paraschiv a ales drumul său în afaceri, Parepa a știut cum să se „căpușească”.

Trebuie spus că Avirom Plus SRL, o societate din grupul de firme Carmistin a preluat toate
fermele, platformele și abatorul deținute de Avicola Târgu-Jiu, de la lichidatorul judiciar al acesteia, pentru circa 5 milioane de euro, pe care le-a modernizat ulterior. Compania Avirom Plus, s-a numit, inițial Alico Argo Farm SRL și îl are ca și unic asociat pe un anume Emanuel Manolache din Mizil, cel care este și export manager al firmei Avicarvil SRL, tot parte a grupului de firme Cornel si Ana. Clar?

După demararea activității de la fostul complex avicol din Tg-Jiu, Avirom Plus SRL a încheiat un contract pentru îmbunătățirea nivelului de securitate al fermei cu firma Life Lock Security Network a lui nea Gheorghe Parepa, care a montat un echipament special de monitorizare, iar mai apoi, fostul șef al polițiilor a prins, surprinzător, și contractul efectiv de pază de la societatea conjudețeanului său, Justin Paraschiv.
Tânărul milionar a fost arestat, în 2013, de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, la propunerea procurorilor DNA, într-un dosar, denumit de presă ”Mafia cărnii”, în care era acuzat de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat în jurul valorii de 70 de milioane de euro. De atunci, nu se mai știe nimic de acel dosar, ba chiar a dispărut și din arhiva oficială a DNA (sic!), iar suspecții au fost puși în libertate după 30 de zile.
Într-o depoziție pentru Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, Cristian Petrea, fost șef al Centrului de reținere și arest preventiv Câmpina, a relatat cum că fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, zis ”Portocală” și ”Zdreanță”, se implica și în tortura aplicată inculpaților în arest. Potrivit luju.ro, mulți dintre inculpații duși în arest la Câmpina, unde Negulescu își aplica propriile metode de tortură, erau presați de acest procuror să facă denunțuri, iar Gheorghe Parepa, adjunct al IPJ Prahova, în acea perioadă, a fost părtaș la abuzurile lui ”Zdreanță”.
”L-am introdus în camera 1 pe Onea Nicolae, după ce l-a încunoștințat pe Parepa Gheorghe (n.r. – adjunct al IPJ Prahova, care răspundea de Arestul Câmpina) și am rămas surprins că atât Parepa Gheorghe, cât și Negulescu Mircea mă sunau, din oră în oră, poate și mai des, să mă întrebe dacă s-a întâmplat ceva, eu neînțelegând rostul acestor întrebări. Țin minte că, după 2-3 zile, Alexe Răzvan, care se înscria în fiecare seară cu probleme ce țin de arest, mi-a comunicat că nu înțelege cum a fost băgat Onea Nicolae, care făcuse denunț împotriva lui, în aceeași cameră cu el și cum se uita la el seara, că îi vine să-l strângă de gât. L-am informat pe domnul comisar șef Parepa Gheorghe despre ceea ce se întâmpla, iar acesta mi-a cerut să aștept, iar după 5 minute m-a sunat și mi-a spus sa-l mut în camera 2”, a relatat Petrea.

Un alt nume în această ecuație este Adriana Lascu. Aceasta este cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruța Koveși, și lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la cele mai grele contracte ale Transgaz şi Romgaz SA. Asta, în condiţiile în care unul dintre directorii Transgaz este chiar… soţul Adrianei Lascu, Sergiu Lascu, fratele lui Koveși. Informaţia reiese din ultima declaraţie de avere pe care fratele fostei şefe a DNA a redactat-o, document publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Firma care îi plăteşte Adrianei Lascu venituri salariale, SC Sutech SRL, patronată de cunoscutul om de afaceri Gabriel Bucur, din Mediaş, a început să deruleze contracte cu Transgaz în 2017, ca o coincidenţă, chiar în perioada în care soţia lui Sergiu Lascu a început să lucreze pentru această firmă.

Până în prezent, SC Sutech SRL a încheiat cu această societate de stat contracte în valoare de aproximativ 27,4 milioane de lei. De altfel, firma lui Bucur a derulat, în ultimii 12 ani, contracte publice exclusiv cu Romgaz, de unde a încasat aproape 200 de milioane de lei.

SC Sutech SRL Mediaş, compania care o plăteşte pe soţia directorului delegat al Transgaz SA Mediaş, Sergiu Lascu, este patronată de către omul de afaceri local Gabriel Bucur şi, ca o coincidenţă, din 2017, societatea face afaceri chiar cu Transgaz. Potrivit SEAP (Sistemul Electronic al Achiziţiilor Pubice), SC Sutech SRL s-a înscris, prima dată, la o licitaţie organizată de Transgaz SA, în vederea furnizării unei staţii mobile de comprimare-recuperare, echipată cu un grup de comprimare şi destinată interveneţiei în zona de situare a conductelor de transport a gazelor naturale ale Transgaz.

La acea licitaţie, s-au înscris nu mai puţin de şapte operatori economici, din care s-au calificat în etapa finală doar patru firme, pentru ca, în 20 iunie 2017, Transgaz SA Mediaş să atribuie contractul, pentru 6.160.628,81 lei cu TVA inclus, chiar societăţii SC Sutech SRL Mediaş.

La sfârşitul verii trecute, mai exact în 20 august 2018, compania lui Gabriel Bucur, la care lucrează Adriana Lascu, soţia directorului Lascu, de la Transgaz, primeşte de la Transgaz SA Mediaş un al doilea contract. Este vorba despre furnizarea de material tubular, fitinguri, robinete şi îmbinări electroizolante necesare pentru două proiecte ale societăţii de stat. Respectiv proiectul “Interconectarea sistemului naţional de transport cu sistemul internaţional şi reverse flow la Isaccea” şi proiectul “Interconectarea Staţiei de Comprimare Jupa la sistemul naţional de transport de gaze naturale”.

Şi de această dată, din cele două companii care s-au înscris la licitaţie, oferta câştigătoare declarată de SNTGN Transgaz SA Mediaş s-a dovedit a fi cea depusă de SC Sutech SRL, care şi-a adjudecat un al doilea contract în valoare de 21.231.943,93 de lei cu TVA inclus. Până în present, compania în cauză a încheiat cu Transgaz afaceri de 27.392.572,74 de lei cu tot cu TVA (6.087.238,4 euro).

Presa locală sibiană s-a ocupat, în ultmii ani, de societatea Sutech SRL, jurnaliştii scriind, la vremea respectivă, faptul că această firmă este administrată de însuşi patronul ei, adică de omul de afaceri Gabriel Bucur. Despre Bucur, aceiaşi jurnalişti scriu că este asociat într-o altă companie pe nume Tech Gaz SRL Mediaş, cu Lucian Bârsan, directorul Aprov SA Mediaş. Acesta din urmă ar fi, potrivit sursei citate, interfaţa afacerilor derulate cu directorii Romgaz, deoarece Bârsan este asociat, la rândul lui, în companiile Siromed Oil SRL Ploieşti şi în Nova As SRL Mediaş, cu fostul director de Dezvoltare al Centralei Romgaz, Constantin Manoliu.

Plecând de la aceste informaţii, descoperim faptul că, începând cu anul 2007, SC Sutech SRL Mediaş, compania la care, în prezent, este salariată cumnata Laurei Codruţa Kovesi, a derulat cu Romgaz SA nu mai puţin de 65 de contracte de lucrări sau furnizare de materiale, în valoare totală de 195.386.090,64 de lei cu TVA inclus.

Anul trecut, “Jurnalul” a dezvăluit, în exlusivitate, faptul că Adriana Lascu însăşi a derulat afaceri cu statul. Mai exact, compania ECO-SAL SA Mediaş, la care asociaţi sunt Municipiul Mediaş (cu 80,65% din acţiuni), oraşul Copşa Mică (cu 8,6% din acţiuni) şi oraşul Dumbrăveni (cu 10,75% din acţiuni), a decis, în data de 20 mai 2013, să fie numit în calitate de auditor financiar al societăţii, pentru exerciţiul financiar 1 iunie 2013 – 30 mai 2014, compania SC M & A Audicont SRL, adică firma Adrianei Lascu. Contractul a fost prelungit, succesiv, atât în 2014, pentru perioada 1 iunie 2014 – 30 mai 2015, cât şi în 30 mai 2015, pentru perioada 1 iunie 2015 – 30 mai 2016, dar şi la data de 4 mai 2016, pentru perioada 1 iunie 2016 – 30 mai 2017.

O altă companie publică locală, SC Piaţa Prim-Com SA (piaţa de legume-fructe din Mediaş), a decis, în data de 6 martie 2014, cu unanimitate de voturi, să aprobe în calitate de auditor financiar numirea aceleiaşi Adriana Lascu, pentru exerciţiul financiar al anului 2014. Numirea a fost, de asemenea, prelungită şi pentru anii 2015 şi 2016.

Adriana Lascu, cumnata fostului procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, a activat, în ultimii 16 ani, ca membru în comisiile de cenzori ale mai multor companii din Mediaş. În 2001, spre exemplu, împreună cu o anume Mihaela Frăţean a făcut parte din comisia de cenzori a SC Automecanica SA Mediaş. În 2002, alături de o altă apropiată, pe nume Angela Aneta Mateş, Adriana Lascu a fost numită în comisia de cenzori a SC Remat Mediaş SA, dar şi a SC Emailul SA Mediaş.

În 27 martie 2001, Adriana Lascu devine cenzor al companiei SC Dafora Services SA Mediaş, controlată de persoanele care se aflau, la vremea respectivă, şi în spatele Salconserv SA. Cumnata lui Kovesi a fost cenzor al acestei companii până în martie 2003, când a fost înlocuită cu Angela Aneta Mateş.

În 2005, Adriana Lascu, Maria Duma şi Mihaela Doina Frăţean au fost alese cenzori ai companiei SC Tex-Med SA Mediaş. Aceste informaţii, care rezidă din documente publice oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, sunt extrem de importante, având în vedere relaţia dintre familia Laurei Codruţa Kovesi şi unele dintre persoanele menţionate.

Astfel, de la Registrul Comerţului aflăm că, în data de 14 martie 2003, ia fiinţă compania SC M & A Audicont SRL Mediaş, societate cu obiect de activitate contabilitatea, revizia contabilă şi consultanţa în domeniul fiscal. Din structura acţionariatului fac parte Marcel Emil Rus, Mihaela Dorina Frăţean, Angela Aneta Mateş şi Adriana Lascu. Adică, în afară de Rus, colegele din comisiile de cenzori în care a activat Adriana Lascu. La sfârşitul lunii iunie a anului 2010, Angela Aneta Mateş şi Mihaela Dorina Frăţean părăsesc structura acţionariatului firmei SC M & A Audicont SRL, iar, în data de 1 iulie 2013, Mihaela Frăţean revine în acţionariat, ocazie cu care societatea îşi extinde obiectul de activitate cu servicii de contractare pe baze temporare a personalului şi cu servicii de furnizare şi management al forţei de muncă.

Revenind la ultima declaraţie de avere depusă de Sergiu Lascu în calitate de director delegat la SNTGN Transgaz SA Mediaş, aflăm din acest document că familia fostei procuroare-şefe a DNA a partajat, anul trecut, averea lăsată moştenire de tatăl Laurei Kovesi şi al lui Sergiu Lascu, fostul procuror Ioan Lascu. Se face vorbire aici că Sergiu Lascu a moştenit o cotă de 3/8 din masa succesorală, compusă din câte o jumătate din: o casă de locuit la Mediaş, 216 metri pătraţi de teren arabil şi grădină, un autoturism Audi din 2015, un autoturism Audi din 2008, 10.000 de euro, zece certificate de trezorerie cu valoarea de 100.000 de lei şi 47 de obligaţiuni cu valoarea de 47.000 de euro.

Sergiu Lascu notează faptul că respectiva cotă de 3/8 din masa succesorală a fost dobândită în urma unei proceduri succesorale în 2018 şi a fost înstrăinată, tot în anul 2018, către Ileana Lascu, mama lui Sergiu Lascu şi a Laurei Codruţa Kovesi, prin act de partaj voluntar. Singurul obiect păstrat de Sergiu este un autoturism Audi A4, fabricat în anul 2008, care se adaugă, astfel, la colecţia sa motorizată compusă dintr-un autoturism Volskwagen Passat fabricaţie 2000, un Audi A6 fabricaţie 2010, un Citroen C3 din 2006, preum şi două motociclete Honda, una fabricată în anul 2006, iar cealaltă în anul 1982.

În aceeaşi declaraţie de avere se mai specifică şi faptul că, în cursul anului 2007, Ioan şi Ileana Lascu i-au donat fratelui Laurei Codruţa Kovesi, cu contract, suma de 30.000 de euro.

Familia Sergiu şi Adriana Lascu mai deţin, în depozite bancare, sumele de 1.022.592 de lei, 30.917 euro şi 20.043 dolari SUA, investind totodată în fonduri private încă 114.012 lei. Sergiu Lasu încasează de la Transgaz SA Mediaş un salariu anual de 216.185 de lei, în care sunt incluse primele, tichetele de masă, diurnele şi alte beneficii.

În ultimul an şi jumătate, familia fratelui fostei şefe a DNA şi-a rotunjit veniturile cu un salariu în plus încasat de cumnata Laurei Kovesi de la compania privată Sutech SRL Mediaş, patronată de omul de afaceri Gabriel Bucur.

Sutech SRL Mediaş a primit, în 2017 şi 2018, de la Transgaz SA, unde este director Sergiu Lascu, fratele Laurei Kovesi, două contracte în valoare de 27,39 milioane de lei.

Una dintre cele 11 societăți care activează pe piața cărnii din România investigate, în anul 2005, de Oficiul European de Luptă Atifraudă (OLAF) a avut-o drept cenzor pe cumnata Laurei Codruța Kovesi. Adriana Lascu, soția fratelui procurorului-șef al DNA, Sergiu Lascu, a deținut această calitare chiar în perioada în care Direcția Națională Anticorupție ar fi trebuit să declanșeze, la solicitarea OLAF, o anchetă penală referitoare la modul în care cele 11 companii au trucat licitațiile pentru obținerea de fonduri SAPARD. În timp ce pe ancheta penală s-a așternut praful, fabrica de carne implicată în acest scandal, SC Salconserv SA Mediaș, a fost sancționată de către statul român, la cinci ani după declanșarea investigațiilor OLAF, cu rezilierea contractului finanțat din fonduri nerambursabile, iar la sfârșitul anului trecut, compania, aflată în insolvență, a fost scoasă la licitație de către Casa de Insolvență Transilvania.

Cumnata Laurei Codruța Kovesi a fost asociată, într-o firmă de contabilitate, cu fostul director de resurse umane al Transgaz SA, societate de stat la care ocupă, de asemenea, o funcție de conducere și soţul său, Sergiu Lascu, fratele procurorului-șef al DNA. Asociata Adrianei Lascu a fost anchetată, în 2014, de Agenția Națională de Integritate, fiind sesizat Parchetul pentru conflict de interese. Ulterior acestei operațiuni, șeful ANI a fost arestat, la cererea DNA.

Pe larg, despre afacerile mușamalizate ale Adrianei Lascu puteți citi AICI

Revenind la CONSTANTIN RĂZVAN AUREL, trebuie spus că acesta este consilierul lui Sergiu Lascu, fratele lui Kovesi, unul dintre directorii Transgaz.

O altă unealtă de paradit a procurorului inculpat “Portocala” este Constantin Sorin, zis “Cireașă”, fratele lui CONSTANTIN RĂZVAN AUREL.
La începutul anului 2018, Constantin Sorin a spălat putina de la DNA ST Ploiești pentru a nu intra în “morișca” penala cercetată, în prezent, de Secţia pentru investigarea magistraţilor din Parchetul General.
Astfel, Constantin Sorin s-a “transferat”, în regim de urgență, la Serviciul Înmatriculari Auto din cadrul IPJ Prahova, unde a făcut “purici” doar 3-4 luni de zile.
Pentru a își pierde “urma” în fața anchetatorilor, Constantin Sorin s-a pensionat, ulterior, în mod dubios, poate chiar ilegal.
Întrucât nu îndeplinea condițiile de vârstă și vechime, Constantin Sorin a reușit să se pensioneze, în aprilie 2018, ca urmare a „reorganizării DIPI”, reorganizare care însă se finalizase până la finele anului 2017!!!
Ofițerul Constantin Sorin fusese detașat la DNA ST Ploiești, fiind trecut pe un stat de plată, așa zis “M”, în care MAI nu mai era obligat să îi păstreze postul, iar, în aprilie 2018, acesta s-a pensionat beneficiind ilegal de “precizarea” reorganizării DIPI.
Fratele Constantin Aurel Răzvan s-a pensionat și el, tot în mod subit, dar legal.
De remarcat este faptul că, frații Constantin au fost utilizați de procurorul paraditor Negulescu pentru fabricarea de probe ilegale chiar împotriva procurorilor Aurelian Mihailă (procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești la aceea dată), Liviu Tudose (procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești la aceea dată) și împotriva fostului șef al IPJ Prahova, Viorel Dosaru etc.

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la cele mai grele contracte ale Transgaz şi Romgaz SA. Asta, în condiţiile în care unul dintre directorii Transgaz este chiar soţul Adrianei Lascu, Sergiu Lascu, fratele lui Koveși.

Firma care îi plăteşte Adrianei Lascu venituri salariale, SC Sutech SRL, patronată de cunoscutul om de afaceri Gabriel Bucur, din Mediaş, a început să deruleze contracte cu Transgaz în 2017, ca o coincidenţă, în perioada în care soţia lui Sergiu Lascu a început să lucreze pentru această firmă. Până în prezent, SC Sutech SRL a încheiat cu această societate de stat contracte în valoare de aproximativ 27,4 milioane de lei. De altfel, firma lui Bucur a derulat, în ultimii 12 ani, contracte publice exclusiv cu Romgaz, de unde a încasat aproape 200 de milioane de lei.

Colegii de la Incisiv de Prahova vin cu lămuriri despre aceste frumoase și frățești legături:

CONSTANTIN RAZVAN AUREL, unul din cei doi frați “minune”-uneltele procurorului care se autointitula ca „mașină de ucis destine”, actual inculpatul Negulescu Mircea, l-ar fi rugat pe  Sergiu Lascu să îl angajeze pe procurorul Negulescu Mircea, chiar la Transgaz. Conform declarației sale, într-un cadru privat, acesta s-a lăudat că este comsilierul fratelui lui Koveși și că a intervenit la acesta pentru angajarea lui Negulescu Mircea. Probabil, l-ar fi angajat și prietenul Parepa, acolo la pui, dar era prea mic salarul pentru exclusul din magistratură care, pe vremuri, făcea tot posibilul ca victimele sale să nu aibă acces la alt avocat, decât la cel din oficiu, deh, mai ușor de manevrat, și care, ajuns acuzat, se văita că nu are bani de avocat. Probabil, la nunți și la alte paranghelii se duce tot „din oficiu”.

Momentan, fratele lui Koveși a refuzat, așteptând să se pună batista pe țambal în scandalul ce stă să izbucnească în legatură cu angajarea soției sale, Adriana Lascu, la SC Sutech SRL exact în perioada în care societatea în cauză a încheiat cu unitatea de stat contracte în valoare de aproximativ 27,4 milioane de lei.

Reamintim că, fosta șefă DIICOT, Alina Bica, a declarat că Florian Coldea i-a spus să decline dosarul fratelui lui Kovesi de la DIICOT la DNA:

„Am simțit o ostilitate crescândă în ceea ce o privește pe doamna Kovesi. Lucrurile acestea s-au accentuat coroborate cu o lipsă de cooperare cu ceea ce a însemnat domnul Coldea (Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, n.r.) la SRI. M-am aflat prinsă în două focuri, pe de o parte doamna Kovesi, pe de alta domnul Coldea, urmare a refuzului meu de a cooperare în termenii doriți de dumnealui. Discuția s-a purtat la sediul general al SRI cu domnul Coldea. Acest dosar (dosarul care îl viza pe fratele lui Kovesi, n.r.), înainte de a îmi parveni cuprindeau niște aspecte ce țineau de mandate de siguranță națională. Da (în biroul lui Coldea n.r.), la o discuție operativă. Mi-a sugerat că ar trebui să verific competența DIICOT și să iau decizia de declinare a dosarului”…

Acestea sunt întâmplări cu final neașteptat, asupra cărora vom reveni. Momentan, Alina Bica este arestată, fratele lui Koveși zburdă pe banii publici, Parepa ține „de șase” la puii paraschiveni, iar zdranța portocalie Negulescu joacă pe la nunți, făcându-și încălzirea să intre pe conducta Transgaz…

Camelia Rotaru

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…