Acasa Justiție ÎMPUTERNICITUL Stoica Costin, șeful pazei de la Penitenciarul Târgșor, joacă la „ofsaid”

ÎMPUTERNICITUL Stoica Costin, șeful pazei de la Penitenciarul Târgșor, joacă la „ofsaid”

5 min read
0
0
842

După cum publicația noastră v-a informat ieri, în sectorul operativ, condus de un director ÎMPUTERNICIT de către directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, comisar șef Firinel Ungureanu, nu se mai respectă disciplina de stat, iar angajații au început sa se plângă din ce în ce mai mult de șicanele la care sunt supuși și jocurile murdare făcute de inspectorul principal de poliție penitenciară Costin Stoica. Ne întrebăm dacă cineva din cadrul Ministerului Justiției sau al Administrației Penitenciarelor  se interesează de activitatea dumnealui, sau se încearcă trecerea cu vederea, zicem noi, prea ușor a acestor boacăne.

Lucrurile, care probabil dumnealui i se par simple, dau peste cap bună desfășurare a activităților din cadrul Penitenciarului de Femei Ploiești Târgșorul Nou.

După ce ieri aduceam în atenția opiniei publice faptul ca există suspiciuni de hărțuire morală la locul de muncă, suspiciuni care în următoarea perioadă vor fi dovedite, întrucât la momentul actual avem în desfășurare o anchetă, domnul director ÎMPUTERNICIT de pilele dumnealui din CONDUCEREA ANP, așa cum îi place să susțină, a dat din nou cu  bâta în baltă.

Nu mai devreme de săptămână trecută, domnul director venit din pepiniera  penitenciarului Margineni a fost prezent la Penitenciarul Găești pentru selecția de deținuți, care urmau a fi folosiți la muncă în Penitenciarul Târgșor, întrucât acolo exită o secție de regim deschis pentru bărbați.

Din neatenție, din incompetență sau poate doar din indiferența cu care tratează funcția și locul de muncă, nu a verificat atent dosarele, aducând la muncă, în ograda Târgșor, deținuți cu probleme medicale, dar și cu GRAD  SPORIT DE RISC, inclusiv foști urmăriți general.

Acțiunea dumnealui a stârnit destule probleme în cadrul penitenciarului, nu știm cât l-a durut, cert este că, de astăzi, ÎMPUTERNICITUL director s-a îmbolnăvit subit și este în concediu medical. Asta nu este de condamnat și dacă, într-adevăr, este bolnăvior îi dorim însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede la atribuțiile de serviciu.

Oricum, în caz că deținuții vor crea probleme, așa cum au făcut prin celelalte penitenciare unde s-au urcat pe clădiri și au amenințat că se taie și chiar au făcut-o, îl vom ține la curent noi, presa, în caz că va prelungi medicalul.

Se pare că activitatea, destul de scurtă la penitenciarul Târgșor a presărat mandatul dumnealui cu câteva evenimente (Vezi incidentul cu asistenta medicală lovită de deținută).

Solicităm de urgență Miniterului Justiției și Adminitrației Naționale a Penitenciarelor anchete cu privire la cazul prezentat, dar și la cel în care asistenta medicală a putut fi lovită de o deținută.

Camelia Rotaru

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…