Acasa Social ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR municipiului Ploiești CARE BENEFICIAZĂ DE SERVICIILE societății ROSAL

ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR municipiului Ploiești CARE BENEFICIAZĂ DE SERVICIILE societății ROSAL

4 min read
0
0
396

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma sesizărilor apărute într-un articol dintr-o publicație locală din Ploiești, potrivit cărora pe strada Lăpușna „gunoaiele dau pe afară din ghenă” și respectiv „pe strada Grindului (…) macaraua sistemului subteran de colectare a deșeurilor s-a stricat”, SC ROSAL GRUP SA face următoarele precizări:

  • Pe strada Lăpușna, în zilele de vineri 25 ianuarie și sâmbătă, 26 ianuarie, accesul în parcarea unde este situată platforma 432 a fost blocat de autoturismele parcate neregulamentar, fiind necesar ca echipajul să transporte containerele pline până la strada Elena Doamna, unde au fost descărcate în autocompactor. În data de 27 ianuarie scoaterea containerelor de pe platformă a fost îngrădită de autoturismele parcate în zonă, conform pozelor pe care le găsiți în atașament (fotografiile 1 și 2), care au fost făcute în data de 27 ianuarie, în jurul orei 11.20. Facem precizarea că deșeurile aruncate lângă gurile de colectare ale platformei selective sunt în proporție de 90% cartoane, deși containerele din platforma selectivă sunt goale, nu cum eronat au fost publicate informațiile și pozele în publicația respectivă.
  • Pe Strada Grindului, în data de 26 ianuarie, mașina de colectare a deșeurilor a ajuns la platforma îngropată 309 și, la finalul operațiunilor efectuate, s-a constatat că platforma nu mai funcționa, aceasta rămânând ridicată, astfel s-au luat măsurile de siguranță care se impun, urmând a se interveni spre rezolvare în cursul zilei de astăzi.

Menționăm că inspectorii societății noastre efectuează, zilnic, controale care vizează respectarea programului de ridicare a gunoiului menajer, însă așa cum reiese și din pozele atașate, deșeurile selective/menajere nu sunt depozitate corect în platformele destinate colectării, totodată, deșeurile din construcții sunt abandonate în dreptul platformelor. Vă mai aducem în atenție că accesul autocompactoarelor, în anumite zone de colectare, este îngreunat sau chiar îngrădit de autoturismele parcate neregulamentar, ceea ce duce la întârzierea graficului de colectare. (Vezi foto jos)

SC ROSAL GRUP SA precizează că utilajele de colectare a gunoiului menajer respectă în continuare programul stabilit prin contract.

SC ROSAL GRUP SA – Sucursala Ploiești

Director Sucursală,

Cătălin Ioniță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…