Acasa Justiție Încă două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Încă două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

2 min read
0
0
285

La data de 27.03.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au fost înregistrate un număr de două cauze penale, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen.

Astfel,
1. La data de 26.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizate, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla, în izolare, la domiciliu, fiind recent întoarsă din Elveţia prin punctul de trecere a frontierei Otopeni, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19 şi s-a deplasat la sucursala CEC Bank din mun. Ploieşti, str. Cuza Vodă, jud. Prahova;

2. La data de 26.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizate, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla, în izolare, la domiciliu, fiind recent întoarsă din Germania, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19 şi s-a deplasat, cu autoturismul marca Audi A4, pe raza mun. Ploieşti, fiind depistată pe str. Ştefan Greceanu.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea derepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Raport de monitorizare a finanţării campaniei electorale: 125 milioane lei – contribuţiile competitorilor. Prahova pe locul 3!

Expert Forum (EFOR) a publicat luni un nou raport de monitorizare a finanţării campaniei e…