Acasa Eveniment Încă două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Încă două cauze penale, în Ploiești, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

2 min read
0
0
210

La data de 25.03.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au fost înregistrate un număr de două cauze penale, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen.

Astfel,
1. La data de 24.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Mun. Ploieşti – Secţia 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla, în izolare, la domiciliu, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19, fiind depistată de organele de cercetare penală în timp ce se deplasa pe raza mun. Ploieşti, jud. Prahova.
2. La data de 25.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul oraşului Boldeşti – Scăeni – Postul de Poliţie Lipăneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 24.03.2020, pe raza com. Lipăneşti, jud. Prahova, două persoane care aveau obligaţia de a se afla în izolare, la domiciliu, nu au respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19, deplasându-se la magazinul Penny din localitate.
Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

A fost confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Senatul ar putea vota propunerea care prevede acordarea unei pensii copiilor cadrelor medicale decedate în lupta cu COVID-19

Ministerul Sănătății a confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în râ…