Acasa Eveniment Incendiu la o hală din Brazi

Incendiu la o hală din Brazi

2 min read
0
0
53

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la o hală care are ca obiect de activitate sablare și aplicare vopsea pe schele metalice din comuna prahoveană Brazi, flăcările manifestându-se la acest moment pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a izbucnit inițial la două utilaje parcate în fața vopsitoriei, iar ulterior focul s-a extins la fațada acesteia, arzând violent cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de pompieri și ambulanța SMURD, urmând ca cei de la ISU Prahova să primească sprijin de la serviciul privat de intervenție al comunei.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției incendiul se manifesta în exterior la două utilaje compresoare care ardeau în totalitate precum și la izolația din polistiren a halei, ulterior propagându-se cu repeziciune pe o suprafață de aproximativ 1.700 mp.

40 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului, și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operațiunea de stingere, îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 7:,.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un mijloc electric de încălzire lăsat sub tensiune.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…