Acasa Eveniment Incendiul de la fabrica de saltele de la Urlaţi a fost stins

Incendiul de la fabrica de saltele de la Urlaţi a fost stins

3 min read
0
0
115

Pompierii prahoveni au intervenit, marţi seara, la un incendiu produs la o fabrică de saltele din localitatea Urlaţi, care se manifesta generalizat la întreaga construcţie, populaţia din zonă fiind înştiinţată prin sistemul de avertizare RO-ALERT, informează reprezentanţii ISU Prahova.
„Pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, pompierii militari au intervenit cu 8 maşini de stingere, o autoscară şi două autospeciale de descarcarare. Totodată, la faţa locului au fost trimise şi două echipaje de prim-ajutor”, precizează informarea ISU Prahova.


Reprezentanţii IGSU au comunicat că incendiul a fost localizat, fiind astfel eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţile fabricii de saltele.
Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi.
Din cauza fumului dens degajat, aproximativ 50 de persoane aflate în locuinţele din apropiere, au fost evacuate preventiv, mai informează IGSU.

Incendiul la fabrica de saltele din Urlaţi a fost lichidat, miercuri, în jurul orei 10,00, iar la faţa locului mai sunt echipaje care înlătură efectele negative, anunţă ISU Prahova.
„Pompierii au lichidat incendiul începând cu ora 10,00. Se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative cu patru echipaje de stingere”, precizează ISU Prahova.
Conform sursei citate, intervenţia de stingere a fost una dificilă din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile (baloţi de vatelină, utilaje, două TIR-uri şi alte două autoutilitare, saltele, bureţi, lemn, butoaie cu diluanţi şi adezivi), a fumului dens, a temperaturilor ridicate şi a gazelor toxice degajate.

Totodată, din informaţiile preliminare, pompierii au salvat o hală de 1400 mp cu produs sem finit, două sedii de birouri, blocul de locuinţe, mai multe tiruri, mijloace de transport şi autoutilitare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Varianta acordării unor vouchere în loc de alocații

Ministrul demis al Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat la Digi24 că ar susține varianta ac…