Acasa Sport Incidente între suporteri la partida Petrolul – Rapid pe stadionul „Ilie Oană” – VIDEO

Incidente între suporteri la partida Petrolul – Rapid pe stadionul „Ilie Oană” – VIDEO

9 min read
0
0
358

Incidente la meciul amical dintre Petrolul şi Rapid. Suporterii s-au luat la bătaie înainte de startul partidei de pe stadionul Ilie Oană. Răzbunarea prostească a huliganilor rapidiști s-a materializat prin ruperea scaunelor de pe Arena „Ilie Oană”.

Petrolul şi-a prezentat aseră lotul într-un amical cu cei de la Rapid, dar incidentele în tribună au luat amploare. Cele două galerii au stat în acelaşi sector, la mică distanţă, şi au fost despărţite doar de un gard. Ultraşii celor două rivale au încercat să ajungă în tabăra adversă, au fost şi schimburi de lovituri, dar în cele din urmă forţele de ordine au reuşit să aplaneze conflictul.

Forțele de ordine au neglijat rivalitatea istorică dintre cele două formații și le-au permis fanilor celor două formații să se întâlnească. Singurul obstacol din calea unei bătăi a fost gardul de protecție. Acesta nu a rezistat foarte mult.

Fanii petroliști au pătruns în zona destinată oaspeților și au urmat momente de panică. Jandarmii au intervenit în forță și au calmat cu greu spiritele. 

La partida de pe ”Ilie Oană” au fost prezenți aproximativ 6.000 de spectatori, dintre care și 1.000 de ultrași ai Rapidului. Duelul a fost câștigat de ”lupii galbeni”, cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Arnăutu în minutul 22., după ce a pătruns în careu pe partea stângă, golgheterul din sezonul trecut a trimis plasat, la colţul lung, făcând inutil plonjonul lui Ciuculescu. În restul jocului, “lupii” au dominat, dar fără să concretizeze şi pe tabela de marcaj, Arnăutu (18), Ţigănaşu (35), Danci (40) sau Saim Tudor (77) irosind cele mai importante oportunităţi ale jocului. Partida a fost temporar întreruptă în repriza a doua.

După meci, pe reţelele de socializare au apărut şi fotografii prin care suporterii ploieşteni au arătat că au capturat un steag al rapidiştilor, iar conform codului nescris al peluzelor acum gruparea respectivă va trebui să se desfiinţeze.

O ultimă repetiţie cu public cât se poate de utilă pentru echipa lui Leo Grozavu, cel care n-a putut să-i folosească, în această seară, pe Paul Antoche, în recuperare după accidentarea suferită în ultimul meci din Slovenia, şi pe vârful Alexandru Nica, abia refăcut după ce a acuzat ceva probleme medicale.

De luni, Petrolul intră pe ultima sută de metri înaintea startului Ligii 2 Casa Pariurilor, ce se va produce sâmbăta viitoare, tot pe “Ilie Oană”, atunci când, de la ora 15.30, este programată partida cu Sportul Snagov.

FC Petrolul Ploieşti – Rapid Bucureşti 1-0 (1-0)

Marcator: Arnăutu (22).

FC Petrolul: Tordai (87 Isvoranu) – Olaru, Plămadă, Cazan, Ţigănaş (70 Neziri) – Ghinga (cpt) (73 Chindriş) – Danci (46 Ciocâlteu), Herea (46 Cruceru, 80 Ene) – N. Popescu, Arnăutu (88 Lambru), Grecu (65 Saim). Antrenor: Leo Grozavu.

Rapid: Ciuculescu – I. Voicu, Iacob, Maftei (cpt), Lădaru – Burlacu, Duriţă, Goge – Vlada, Manole. Au mai jucat: Jorza, Boian, Stancu, Moise, Jurj, Neacşu, Grigore, Dovleac, Mitea, Demici. Antrenor: Constantin Schumcher.

Au arbitrat: Mihai Amorăriei – Luis Oprescu şi Doru Nicolae Petre.

FC Petrolul Ploieşti va începe de luni, 02 iulie, procedura de comercializare a abonamentelor valabile pentru jocurile organizate pe teren propriu în cadrul sezonului 2018-2019. Până pe data de 14 iulie, procedura va fi rezervată EXCLUSIV vechilor abonaţi, cei care vor avea opţiunea de a-şi păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, vă rugăm să prezentaţi şi vechiul abonament.

Preţurile abonamentelor vor fi următoarele:

* Pentru sezon întreg

– Tribuna 0 – 450 lei.

– Tribuna I – 350 lei.

– Tribuna II – 220 lei (tarif întreg) şi 200 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi).

– Peluze – 150 lei (tarif întreg) şi 120 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi).

* Pentru turul ediţiei de campionat 2018-2019

– Tribuna 0 – 240 lei.

– Tribuna I – 180 lei.

– Tribuna II – 130 lei.

– Peluze – 80 lei.

*abonamentele emise pentru turul campionatului vor fi valabile până la sfârşitul anului calendaristic 2018, urmând să acopere şi cele două etape din retur programate de către Federaţia Română de Fotbal să se dispute în luna decembrie.

Abonamentele vor putea fi procurate de la casa de bilete a stadionului “Ilie Oană.

Pentru săptămâna 02.07 – 08.07, programul va fi următorul:

– luni 02 iulie: orele 11.00-20.00;

– marţi 03 iulie: orele 09.00 – 19.30;

– miercuri 04 iulie: orele 09.00 – 19.30;

– joi 05 iulie: orele 09.00 – 19.30;

– vineri 06 iulie: orele 09.00 – 19.30;

– sâmbătă 07 iulie: orele 09.00 – 16.00;

– duminică 08 iulie: orele 09.00 – 14.00.

Din data de 09 iulie, casa de bilete va fi deschisă după următorul program:

– în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă: între orele 09.00 – 16.30;

– în zilele de marţi şi joi: între orele 12.00-19.30.

– duminica: închis;

Abonamentele pentru pensionari/elevi/studenţi vor fi emise doar pe baza prezentării, în original şi în copie, a talonului de pensie/carnetului de student sau elev, în limita unui singur abonament.

Totodată, FC Petrolul Ploieşti face cunoscute şi preţurile biletelor, valabile pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul 2018-2019:

– Tribuna 0 – 25 lei.

– Tribuna I – 20 lei.

– Tribuna II – 12 lei.

– Peluze – 8 lei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La școală, din 14 septembrie, trei scenarii: verde, galben și roșu

Școala începe pe 14 septembrie, iar elevii vor merge la ore numai cu mască. Unde va fi pos…