Acasa Eveniment Îndrăgita prezentatoare TV, Cristina Țopescu, a fost găsită moartă în locuința sa! Era moartă de ceva timp…

Îndrăgita prezentatoare TV, Cristina Țopescu, a fost găsită moartă în locuința sa! Era moartă de ceva timp…

4 min read
0
0
725

Din păcate, nu e un fake news! Jurnalista Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a murit. Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pentru AGERPRES, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.
„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Vecinii nu o mai văzuseră de dinaintea Crăciunului, iar după spusele bunei sale prietene, Marina Almăşan, aceasta este posibil să fi murit în somn.

Conform primelor informaţii, în casa Cristinei Ţopescu s-au mai găsit şi câţiva câini morţi, deși se cunoaște faptul că era o mare iubitoare de animale.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Decesul cunoscutei jurnaliste survine la nici un an după ce marele comentator sportiv Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Din câte se pare, jurnalista a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie, găsite moarte și ele.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PNL a câştigat detașat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturi. Vezi componența Consiliului Local

Candidatul PNL, Andrei Volosevici, a câştigat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturil…