Acasa Eveniment Inițiativă impresionantă a elevilor de la Școala Gimnazială „Sf. Vineri” Ploiești pentru colegul lor, Mihai, diagnosticat cu cancer

Inițiativă impresionantă a elevilor de la Școala Gimnazială „Sf. Vineri” Ploiești pentru colegul lor, Mihai, diagnosticat cu cancer

3 min read
0
0
286

Mihai Anghelescu, un băiețel de numai 14 ani, din Ploiești, luptă pentru viața lui, după ce a fost diagnosticat, recent, cu tumoră malignă la ficat cu dimensiuni între 5,9 si 9,1 de centimetri. Medicii au reconfirmat diagnosticul, dar au relevat şi că tumora malignă este de formă agresivă, fapt pentru care s-a decis începerea chimioterapiei imediat. Se încearcă, totuşi, salvarea ficatului printr-un protocol personalizat micuțului pacient.

Colegii lui Mihai au dat un exemplu de solidaritate, după ce s-au mobilizat și au pus la punct împreună cu coordonatorul de proiecte și programe educaționale al Școlii „Sfânta Vineri“, Rodica Alexandrescu, un târg caritabil „Împreună pentru Mihai“. Prin această acțiune de voluntariat, elevii vând mărțișoare și felicitări, multe dintre acestea fiind lucrate chiar de ei, dar și de elevii Școlii „B.P. Hasdeu“ Câmpina.

Târgul se desfășoară în intervalul 1-8 Martie, în foișorul din curtea Școlii „Sfânta Vineri“ din Ploiești, Strada Poștei nr.19, între orele 11-13. Banii strânși din această acțiune vor fi destinați tratamentelor costisitoare ale lui Mihai.

Mihăiță are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet pentru a putea continua tratamentul care-l ține în viață, dar și pentru a putea spera într-un viitor apropiat la un transplant.

Tumora este inoperabilă în România, iar Mihăiță trebuie să ajungă urgent într-o clinică oncologică din străinătate pentru investigații suplimentare, pentru diagnostic final, pentru operație, dar și pentru un alt plan de tratament.

Tratamentul este costisitor, de aceea Mihăiță  are nevoie și de ajutorul nostru. Orice sumă donată aduce un strop de speranță şi contribuie la salvarea lui Mihăiță!

Puteți dona AICI:

CONT IN EURO: RO68INGB0000999908619786
CONT IN LEI: RO65INGB0000999908616154
Titularul ambelor conturi este Doamna Anghelescu Maria Magdalena (mama lui Mihai)

Fotoreportaj realizat de Adina Dinu

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…