Acasa Social Inițiativă inedită a unei ploieștence pentru a ajuta VOLUNTAR cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență

Inițiativă inedită a unei ploieștence pentru a ajuta VOLUNTAR cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență

4 min read
0
0
743

O tânără femeie de afaceri din Ploiești, Nicoleta Blandiana Boyce, a solicitat sprijinul redacției pentru a putea ajuta, în mod voluntar, cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în tratarea pacienților internați cu COVID 19. În urma unui demers făcut pe rețelele de socializare, inițiatoarea acestui proiect de acțiune voluntară a primit răspuns de la peste 100 de persoane care doresc să se alăture acestei cauze.

„Îmi doresc să fiu voluntar pe secțiile de COVID ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Cadrele medicale sunt epuizate și sunt sigură că pot face un bine pacienților acordându-le din atenția și energia mea. Nu vreau să fiu o povară pentru cei de acolo, din contră vreau să fiu un ajutor. Am studii universitare, dar nu în medicină. Sunt foarte rezistentă fizic și psihic și sunt sigură că pot face față acestei provocări. Sunt sigură că sunt și alte persoane interesate să ajute. O vorbă, o alinare valorează mult când ești acolo și faptul că mulți nu au acces la telefon este groaznic. Familia nu le poate transmite că îi iubesc, să-i încurajeze să lupte să se facă bine pentru a se reîntoarce acasă și mulți mor acolo crezând că familia i-a uitat. Vreau să le facem suferința mai ușoară. Haideți să facem acest lucru posibil! Susțineți-mă și, împreună, vom putea schimba ceva. Cadrele medicale se vor focusa mai bine pe nevolile pacienților. Vrem să fim prietenii personalului medical, nu să judecăm. Voi ajunge la Ministerul Sănătății cu cererea mea, am nevoie de ajutor pentru a mă face auzită. Sunt mamă, soție, administrez o afacere de succes și, totuși, îmi pot găsi timpul necesar. Spitalul se plânge de lipsa personalului, hai sa îi ajutăm să fie mai eficienți!”, este mesajul Nicoletei Boyce.

În județul Prahova, rata incidenței cumulative a COVID- 19 înregistrează, azi, 7, 79 procente. Au fost declarate aproape 6.000 de cazuri active și au fost înregistrate 15 decese din cauza COVID-19.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…