Acasa Opinii INVENTARUL DOVEZILOR – 2. A renunțat populația Europei, de bună voie, la secole de democrație?

INVENTARUL DOVEZILOR – 2. A renunțat populația Europei, de bună voie, la secole de democrație?

8 min read
0
0
42

Pentru cartelul petrolului şi al medicamentelor, UE este o simplă bază operativă de la care intenţionează să cucerească lumea, folosind forţa politică, economică şi – la nevoie – militară. În vederea atingerii acestui scop, cartelul încearcă să exporte structura nedemocratică a UE şi în alte zone ale lumii.  Uniunea Africană se modelează deja după „Bruxelles- UE,” inclusiv o ” Comisie UA”.

Acţionarii politici ai cartelului prezintă în mod înşelător „Bruxelles – UE” ca fiind un model al democraţiei sec. al XXI-lea şi al păcii. Din simpla dimensiune a acestei companii globale, popoarele lumii vor avea impresia că UE a fost aprobată prin alegeri democratice de către popoarele Europei şi că acest organism politic reflectă voinţa acestora. Dar nimic nu este mai departe de adevăr!

 Faptele reale pun o lumină caracteristică asupra naturii nedemocratice a „Bruxelles-UE” – un semnal de alarmă adresat lumii: singura țară în care i s-a permis poporului să voteze pentru „Tratatul de la Lisabona” – actul care a stat la baza constituirii ” Bruxelles – UE” – a fost  Irlanda, a cărei populație reprezintă mai putin de 1% (!) din întrega populație a Europei. Și chiar și acest vot a fost rezultatul batjocoririi democrației. În iunie 2008, populația Irlandei a respins structura „Bruxelles – UE ” printr-un răsunător „NU”. Dar acționarii politici ai Cartelului de la Bruxelles au decis să ignore acest vot negativ. Ei au mituit guvernul Irlandez cu scopul de a organiza un al doilea referendum și l-au constrâns sa voteze „DA” cu o amețitoare sumă de bani, canalizată de la acționarii Cartelului, către Dublin.

Peste 99% din populaţia Europei nu a avut dreptul de a vota democratic într-un referendum privind Tratatul de la Lisabona. Această violare a tuturor principiilor democraţiei de către cartel nu este o coincidenţă. Sondajele care au avut loc în toată Europa au demonstrat o respingere a structurii UE de către marea majoritate a votanţilor. Natura înşelătoare a UE este cel mai bine caracterizată de faptul că, în timp ce este aclamată de acţionarii cartelului ca marcă a democraţiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populaţiei.

În paginile precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului și medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, aceasta manevră îndrazneață nu este un exercițiu întâmplator, ci are motive economice profunde. Aceasta pagină explică „de ce”-ul din spatele Bruxelles UE.

Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului şi al medicamentelor sunt interesate să controleze pieţe globale gigantice care afectează literalmente fiecare fiinţă umană. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentaţie, sănătate şi energie. În ultimul secol, cartelul petrolului şi al medicamentelor şi-a extins pieţele în aceste trei domenii la afaceri de investiţii de multe miliarde de dolari. Construcţia acestor pieţe globale gigantice se bazează pe două unelte strategice: în primul rând, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pieţelor. În al doilea rând, dezinformarea publică cu scopul de a menţine oamenii în ignoranţă în ceea ce priveşte alternativele (gândiţi-vă la dezinformarea vis-a-vis de tratarea cancerului sau la dispozitivele „free-energy” pentru a nu mai fi dependenţi de cărbune, petrol, gaz etc.). Ca rezultat, fiecare persoană din zonele industrializate plăteşte o treime (poate şi mai mult) din venitul net ca „tribut” acestui cartel.

La începutul sec. al XXI-lea, cartelul se confruntă cu o nouă provocare. Toate pieţele sale cheie – petrol, medicamente, produse chimice, agricole şi OMG (organisme modificate genetic) – sunt ameninţate de noi tehnologii care vor înlocui în cele din urmă pieţele globale monopoliste şi patentate existente.

În această situaţie, interesele financiare din spatele cartelului ştiu că afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravieţui într-o democraţie. Astfel, structura nedemocratică a UE este un pas strategic către stabilirea unei dictaturi globale în numele acestor interese corporatiste.

Trebuie să decidem dacă dorim să permitem intereselor cartelului petrolului şi al medicamentelor să continue dominaţia asupra vieţilor noastre – sau dacă suntem gata să ne eliberăm din acest jug profitând de tehnologii noi, durabile şi independente cum ar fi energia regenerabilă, sănătatea naturală (fară medicamente) şi agricultură organică. (va urma: Scopurile strategice ale Cartelului )                                                                                     TONI SAVU 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…