Acasa Opinii INVENTARUL DOVEZILOR

INVENTARUL DOVEZILOR

8 min read
0
0
176
Azi, democrația este transformată în dictatură. Cum este controlată Uniunea Europeană de către interesele corporatiste: „Buxelles-UE” se prezintă lumii ca un exemplu strălucit al democrației secolului 21. În realitate, însă, este departe de adevăr. Într-o democrație reală toată puterea aparține poporului. Principiul „separației puterilor” dintre cele trei nivele de guvernare – executiv, legislativ și juridic – acestea trei stabilește verificări și echilibrări ce protejează societatea împotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat, după ce omenirea a luptat pentru el timp de mii de ani. Dar, azi, omenirea a înțeles că „Bruxelles-UE” este lipsit de acest principiu fundamental al „separației puterilor”. Mai mult, populația Europei nu are niciun control asupra nivelului executiv și nici asupra procesului legislativ. Chiar mai rău, nici parlamentul pe care oamenii îl aleg nu are niciun mijloc de a controla efectiv cele trei ramuri.
Pentru a-și ascunde incapacitatea, în „Tratatul de la Lisabona” s-a introdus articolul 225 – așa numitul Articol al Frunzei de Smochin.  Această clauza oferă parlamentului European o posibilitate  de a „solicita Comisiei să facă o propunere” pentru legislație. Comisia, desigur, poate să refuze! Deci dă posibilitatea de a acționa contrar principiilor fundamentale ale Democrației, „Bruxelles -EU” – prin definiție – este o dictatură. Acest joc murdar anulează puterea statelor Europene de a-și determina forma de guvernare. Ea servește interesele unor corporații ascunse statelor europene. Aceste corporații încearcă să controleze Europa prin Cartelul Petrolulului și al Medicamentelor. Bruxelles-UE se prezintă, azi, lumii ca o democrație parlamentară în care parlamentul UE joacă rolul decisiv. Deciziile executive şi proiectarea întregii legislaţii sunt făcute de Comisia UE şi echipa sa de peste 54.000 oameni.
Atenție, parlamentul UE, care este format dintr-un număr de 754 de membri, este format din politicieni din 27 de națiuni care nu au putere de control asupra acestei armate de birocrați. Parlamentul funcționează ca un fel de fereastră împodobită prin care Bruxelles UE  este prezentat populației Europene ca o „democratie parlamentară”. Acest cartel este bine caracterizat. El cuprinde interesele de investiţii de multe miliarde de dolari, ale industriei chimice, petrochimice şi farmaceutice. Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist de investiţii din întreaga lume.
În timpul secolului 20 acest cartel a devenit nu numai forţa economică dominantă, dar şi-a pus şi acţionarii politici în guvernele naţiunilor industriale lideri mondiali. Liderii reprezentanţi din cercurile financiare ce controlează cartelul sunt:
* GrupuI RockefeIIer, care reprezintă interesele SUA pe bază de petrol şi medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul din secolul 19 asupra corporaţiei standard de petrol, acum el controlează duzini de companii multinaţionale chimice, farmaceutice şi petroliere din întreaga lume. Unul din cei mai proeminenţi ambasadori ai săi în ultimele decenii a fost Henry Kissinger.
* Germania şi Franţa, naţiunile lider în exportul de produse chimice şi farmaceutice în Europa. Acest grup îşi are rădăcinile la sfârşitul secolului 19 şi a cuprins Bayer, Hoechst, BASF şi mai târziu infamul cartel IG Farben. Companiile succesoare ale acestuia în zilele noastre sunt liderii afacerilor de investiţii în Europa de astăzi şi au instrumentat construcţia „Bruxelles UE”.
Aşa cum a fost pe larg prezentat în presă la momentul respectiv, cu câteva zile înainte de numirea sa, actualul preşedinte Rompuy a fost invitat pentru „interviul de serviciu” prezidenţial, de către grupul Bilderberg – un cerc de elită al intereselor corporatiste SUA/Europa sub controlul lui David Rockefeller şi prezidat de fostul comisar UE şi apărător al medicamentelor, Etienne Davignon. Populația Europei nu a vut niciun vot si niciun cuvânt de spus.
Sfârșitul Democrației și întoarcerea la timpurile medievale
Populația Europei a fost exclusă de la procesul de luare a deciziei, deci noi nu contăm, suntem doar un experiment banal pentru acesti dinozauri. Acest sistem de guvernare UE răstoarnă toate realizările democratice ale civilizației Europene în timpul ultimului mileniu și aruncă întregul continent înapoi, în timpurile medievale, când monarhi autocratici conduceau Europa în afara oricărui control democratic. Este delirant ce pun la cale aceste umbre!
(va urma acest inventar al dovezilor și sper că oamenii vor înțelege de unde vin aceste umbre și ce vor să facă din această omenire. Documentația este reală!)
SAVU TONI
 • Un naiv – Eminescu

  În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
 • Capcana conspiraționismului (III)

  Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
 • Ce este un liberal?

  Văd pe FB postarea unui prieten virtual luată din timeline-ul cuiva care, probabil, îi est…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
 • Un naiv – Eminescu

  În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
 • Grija față de oamenii cu sprâncene stufoase

  Plec de la un mesaj transmis pe un post TV de un patron de firmă de catering, nu contează …
 • Un bine. Binele

  A trebuit să ajung la vârsta celor care încep să se gânsească la pensie ca să înțeleg că n…
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Bărbat găsit spânzurat pe un pod de cale ferată

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit spânzurat, joi, de balustrada unui pod de cale ferată,…