Acasa Cultură IPOCRIZIA TELEVIZIUNILOR CAPITALISTE! CER BANI DE LA STAT PENTRU SERIALE SI SITCOM-URI

IPOCRIZIA TELEVIZIUNILOR CAPITALISTE! CER BANI DE LA STAT PENTRU SERIALE SI SITCOM-URI

3 min read
0
0
198

In timp ce politica posturilor tv de top din România este pentru promovarea capitalismului si a pieței libere, se pare ca sistemul susținut de stat le este mult mai profitabil ipocriților media. Seriale pe banii cetățenilor si profitul in propriile conturi!

PRO TV (post tv american la origini) cere si primește bani de la Guvern pentru al doilea serial pe care îl are în pregătire.

Postul de televiziune va primi din schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice un buget de 2,2 milioane de lei pentru producția serialului Profu’, potrivit datelor publicate astăzi pe site-ul instituției care administrează bugetele.

Anunțat recent de Pro TV, cu Andi Vasluianu în rol principal, Profu‘ este un serial realizat după o licență internațională. Este vorba de producția germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în 2009, pe RTL.

Acesta este cel de-al doilea serial pentru care Pro TV a primit ajutor de stat. Luna trecută, Comisia de Prognoză, cea care împarte bugetul de la Guvern pentru producțiile cinematografice, a aprobat cererea Pro TV de finanțare pentru cel de-al doilea sezon al serialului Vlad (creat după un format turcesc).

În cazul Vlad, ajutorul de stat se ridică la 4,2 milioane de lei, după cum Paginademedia.ro

Prezentatorul Mircea Badea a avut un comentariu acid la adresa guvernului:

„Dacă banii pe care îi plătesc eu și oamenii muncii din țara asta se duc pe lifestyle-ul și pe vedetismul ăstora în loc să se ducă banii la spitale, la școli… Voi dați bani să fie ăștia vedete și să pozeze din concedii în Maldive?! Vă ia mama dracului dacă faceți asta! Sper că am fost destul de elocvent”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…