Acasa Politică Jurnalista Magda Vasiliu a reacționat după seria „Județe la stăpân” difuzată la emisiunea „România, te iubesc!”, ajunsă în Prahova

Jurnalista Magda Vasiliu a reacționat după seria „Județe la stăpân” difuzată la emisiunea „România, te iubesc!”, ajunsă în Prahova

3 min read
0
0
509

Seria „Județe la stăpân” difuzată la emisiunea „România, te iubesc!” a ajuns în Prahova, o zonă cu un potențial uriaș, dar stăpânită de indivizi care o țin, pur și simplu, pe loc.

Jurnalista Magda Vasiliu a scris pe Facebook: „Ieri m am uitat la “Romania, te iubesc”…Stiu cum functioneaza Romania, stiu cat de discutabila e competenta autoritatilor locale…dar ce am vazut ieri era practic noaptea mintii ..Toti, dar absolut toti, primari, reprezentanti ai apelor, ai Garzii de Mediu, Consiliu Judetean, Prefectura, nu erau in stare sa lege doua vorbe.

Aproape toti, niste imbuibati, carora le canta greierii in talpa. Niciunul nu stia nimic despre nimic….Aia de la Garda de Mediu Prahova zicea ca habar n are ca in judet tot rahatul ajunge in raul Prahova, pentru ca nu sunt statii de epurare, presedintele CJ zicea ca el nu stia de problemele din judet, toti primarii de prin Comarnic, Busteni, Ploiesti etc habar n aveau despre nicio problema si, oricum, nu era treaba lor, ca toate, vezi Doamne, erau probleme mostenite de la primarii de dinaintea lor…Prefectul a bagat o la inaintare pe reprezentanta de la biroul de presa, care sa comunice ca el nu are timp de interviuri…Un idiot, cu ceva responsabilitati in judet, vine si zice “spatiul verde nu trebuie sa fie neaparat verde”.

Cum? 😂… Aerul in Ploiesti e irespirabil, tot rahatul de pe Valea Prahovei ajunge in raul Prahova, nu au proiecte, au pierdut finantari europene ca n au fost in stare ss respecte termene, nu stiu nimic si nu e raspunderea niciunuia dintre ei…Pe mine m a socat rau emisiunea de ieri…”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Personal medical infectat cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Odată cu creşterea constantă a numărului de noi îmbolnăviri, creşte, din păcate, şi număru…