Acasa Sport La fotbal și la politică se pricep toți: Președintele Petrolului vrea să să fie din nou primarul Galațiului

La fotbal și la politică se pricep toți: Președintele Petrolului vrea să să fie din nou primarul Galațiului

3 min read
0
0
242

Marius Stan pune din nou fotbalul pe plan secund. Președintele Petrolului își va anunța astăzi candidatura la Primăria Galațiului, după ce a mai fost edilul municipiului de la Dunăre și între 2012 și 2016.

Stan va candida din partea partidului Împreună Pentru Moldova, formațiune politică înființată în octombrie 2019.

Stan, în vârstă de 63 de ani declarase după venirea la Petrolul, de vara trecută, pentru Ploiești TV, că mandatul de primar al Galațiului reprezintă una dintre cele mai mari greșeli ale vieții sale și nu mai are de gând să revină în politică.

Petrolul are un sezon foarte slab cu Stan președinte. Se află pe un loc mult sub așteptări în Liga 2, locul 8, cu numai 31 de puncte după 20 de etape.

Marius Stan a anunțat la finalul anului trecut, tot pentru presa din Ploiești, că va părăsi Petrolul la finalul sezonului indiferent de îndeplinirea sau nu a obiectivului, promovarea în Liga 1.

Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (şi o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea şi să-mi văd de viaţă! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea şi veţi vedea că o voi respecta!”, a spus Stan.

Petrolul s-a despărțit de nouă jucători în această iarnă, Cezar Lungu, Ştefan Bărboianu, Petru Racu, Alexandru Zaharia, Alexandru Munteanu, Cătălin Ștefănescu, Guy Gnabouyou, Mădălin Mihăescu, Ionuţ Cioinac.

Ploieștenii au anunțat doar trei achiziții: argentinianul Leonel Pierce, albanezul Armando Vajushi și Mihai Nițescu, fost junior al clubului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un bărbat din Boldești Scăeni, ucis în timpul unui conflict legat de o căpiţă de fân

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce a fost lovit de două persoane în timpul unui conf…