Acasa Social Locuri de muncă sezonieră în Spania la AJOFM Prahova

Locuri de muncă sezonieră în Spania la AJOFM Prahova

3 min read
0
0
78

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova reamintește persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European despre oferta de locuri de muncă în domeniul agricol din Spania. Se oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania — firma SUREXPORT (400 de femei și 200 de cupluri)—sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 — 50 ani), pentru recoltarea căpșunilor, campania 2018 (nu se solicită experiență).

Selecția va avea loc pe data de 11 DECEMBREI 2017, în localitatea Ploiești. Locația va fi comunicată persoanelor care au confirmat participarea.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plătește primul transport de venire, iar firma plătește întoarcerea, cu condiția ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Prețul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele acte: cererea tip anexa 3 bis (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverința medicală ‘apt pentru muncă’.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES — Cristiana Oprita — din cadrul AJOFM Prahova din strada Nicolae Iorga , nr. 1, et. I, camera 3, cristiana.oprita@ph.anofm.ro sau la numarul de telefon 0244/577380. Programul de lucru este: Luni — Joi — 08:30 — 16:30 și Vineri 8:30 — 14:00.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…