Acasa Sport Maestrul TITI TUDOR, reales în Biroul Federal al Federaţiei Române de Box

Maestrul TITI TUDOR, reales în Biroul Federal al Federaţiei Române de Box

4 min read
0
0
838

Joi, 6 februarie a.c., la Sala Prefecturii Iaşi a avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Romane de Box. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a câştigat în unanimitate un nou mandat, primul obiectiv al acestuia fiind calificarea unui sportiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Maestrul emerit al sportului, ploieșteanul Titi Tudor „Prosop”, a fost reales în Biroul Federal pentru următorii 4 ani.

Vasile Cîtea, aflat la conducerea Federaţiei Române de Box din 14 ianuarie 2016, a câştigat, joi, alegerile pentru funcţia de preşedinte al forului, el declarând că a fost votat în unanimitate de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală desfăşurată la Iaşi.

Aflat la al doilea mandat, Cîtea a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte. Tot în cadrul Adunării Generale de joi, la care au participat cei 103 din cei 204 de membri afiliaţi, s-au desfăşurat alegeri şi pentru două posturi de vicepreşedinte, acestea fiind câştigate de Bogdan Marinescu (64 voturi) şi Silviu Vasile Mureşan (58 voturi).

Reprezentanţii cluburilor au ales de asemenea 7 membri în Biroul Federal. Aceştia sunt: Gabriel Petrea (74 voturi), Doru Gheorghiu (74 voturi), Ştefan Mosoiu (73 voturi), Silviu Macovei (70 voturi), Samir Simion (67 voturi), Titi Tudor (56 voturi) şi Adrian Lăcătuş (53 voturi).

Alte trei locuri în Biroul Federal urmează să fie repartizate prin nominalizare de preşedintele Federaţiei Române de Box.

Fiind singurul candidat, Dorel Constantin Ene a câştigat în unanimitate alegerile pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Apel a FRB.

La 14 ianuarie 2016, Vasile Cîtea a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Box, cu 88 de voturi, faţă de 38 ale contracandidatului său de atunci, Mihai Lauruc. El a preluat atunci postul lăsat liber de fostul campion mondial Leonard Doroftei, cel care demisionase la 13 noiembrie 2015, după trei ani la conducerea Federaţiei.

„Mulţumesc tuturor care au şi vor avea încredere în mine. Sunt alături de echipa de la Federaţia Romană de Box”, a declarat antrenorul emerit de box Titi Tudor.

Miercuri, George Dumitrescu, categoria 63 kg, de la CSM Ploiești, elevul pregătit de antrenorii Titi Tudor și Adrian Pârlogea, s-a calificat în semifinalele Campionatului Național de Box, după ce adversarul său a abandonat lupta în runda a doua.

„Să sperăm că va ieşi campion şi va merge la turneele de calificare, de la Londra şi Paris, pentru a se califica la JO de la Tokio”, a declarat Titi Tudor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un bărbat din Boldești Scăeni, ucis în timpul unui conflict legat de o căpiţă de fân

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce a fost lovit de două persoane în timpul unui conf…