Acasa Sport Marius Stan, revocat din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești. Costel Lazăr, noul director sportiv

Marius Stan, revocat din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești. Costel Lazăr, noul director sportiv

2 min read
0
0
347

În cadrul întâlnirii Adunării Generale a FC Petrolul Ploiești, din data de 11 ianuarie, s-a decis în unanimitate revocarea lui Marius STAN din funcția de Președinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galați.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susțină activitatea și deciziile în plan sportiv ale clubului, iar în cursul ședinței astăzi Adunarea Generală a validat mandatul noului director sportiv, Costel Lazăr.

Lazăr a jucat la Petrolul Ploiești în perioada cuprinsă între anii 1988  și 1993. Are la activ 94 meciuri și 39 de goluri în prima ligă din România. Până în prezent, Costel Lazăr , în vârstă de 56 de ani, ocupa funcția de  director sportiv la Astra Giurgiu.

Clubul continuă să își concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competițional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal și un parcurs cât mai lung în competiția Cupei României.

Lazăr are cele mai mari şanse de a fi noul preşedinte al Petrolului, în primul rând datorită palmaresului personal: un titlu de campion, o Cupă a României, două Supercupe şi este unul dintre cei mai vechi conducători din Liga 1.
Lazăr are toate atuurile pentru a fi acceptat de suporterii Lupilor Galbeni şi are şi capacitatea managerială de a duce echipa în Liga 1.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

1 Decembrie – Ziua Marii Uniri, Ziua Națională a României

Ziua națională a României a fost, între anii 1866-1947, ziua de 10 Mai, apoi, între 1948-1…