Acasa Sport Meci amical pe „Ilie Oană”: FC Petrolul-ACS SR Brașov

Meci amical pe „Ilie Oană”: FC Petrolul-ACS SR Brașov

2 min read
0
0
267

Aflați în pregătiri acasă, în perioada dintre cele două cantonamente din Antalya, petroliștii vor susține, vineri, și un joc test, în compania formației de eșalon trei ACS SR Brașov.

Întâlnirea va începe la ora 13.00 și se va disputa pe „Ilie Oană”. Intrarea va fi liberă, iar accesul spectatorilor va fi permis la Tribuna 0 și la Tribuna I.

Apoi, duminică, 2 februarie, „lupii” vor pleca din nou în Turcia, pentru cel de-al doilea stagiu centralizat, ce se va întinde până pe data de 14 februarie și va cuprinde mai multe meciuri de verificare, fiind stabilite cele cu FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/Rusia, liga 2, locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/Rusia, liga 2, locul 8), FK Graficar Beograd (8 februarie/Serbia, liga 2, locul 1) și FC Avangard Kursk (11 februarie/Rusia, liga 2, locul 14).

Ianis Stoica, o nouă convocare la lotul național!

Din delegația „galben-albaștrilor” pentru cel de-al doilea cantonament nu va face parte și tânărul internațional de juniori Ianis Stoica, acesta urmând să participe, în aceeași perioadă, la o acțiune a lotului reprezentativ „U18”.

„Tricolorii” se vor reuni la Mogoșoaia, pe 2 februarie, iar trei zile mai târziu vor pleca într-un turneu de pregătire în Spania, acolo unde au programate trei jocuri, cu Norvegia (7 februarie), Portugalia (9 februarie) și Turcia (11 februarie).

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…