Acasa Sport Meci de gală la Academia de Minifotbal Strejnic

Meci de gală la Academia de Minifotbal Strejnic

3 min read
0
0
98

Sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe micuța și cocheta arenă din Strejnic, Academia de Minifotbal, MFC Ploiești a întâlnit, într-un meci amical de gală, echipa Campioana Mondială, Naționala Artiștilor, într-un meci urmărit atât de tinerii Academiei Florin Ghiță Academy, părinții acestora, presa locală, dar și de oamenii de fotbal din localitate.

MFC Ploiești a început meciul de la 0-1, după golul marcat de Cristian Dumitrache „Găină”, actorul care a jucat în Atletico Textila, alături de el fiind și alți doi actori ai celebrului serial: Răzvan Oprea (Leonard) și Andrei Mateiu (Costeluş). Tot din echipa artiștilor au făcut parte și cei doi căntăreți Kamara Ghedi și Ral Flo Wehrlen, lista fiind completată de ploieștenii Anghel Iustin, Decebal Nae, aceștia fiind pregătiți de fostul internațional roman, Daniel Chiriță.

Scorul pauzei, 2-1, a fost stabilit în ultimul minut al primei reprize de Vlad Badea, jucător aflat în probe, după ce a urmărit mingea primită de la Danut Iancu.

Intrați mai motivați, în mitanul secund, băieții pregătiți de Gabriel Georgescu și-au creat ocazii de a marca, însă la acest capitol nu au avut luciditatea care trebuia pentru a marca. Până la fluierul final al celor doi arbitrii Piciu, Gabriel și respectiv Laurentiu, pentru MFC Ploiești au mai marcat Cristi Stan, Florin Ghica și Decebal Nae (autogol). Pentru artiști au stabilit scorul final, de 6-4, Cristian Dumitrache, Decebal Nae, Ral Flo și Iustin Anghel.

Partida a fost arbitrată de cei mai buni trei arbitri din județul Prahova: Cristian Nica, Piciu Gabriel și Piciu Laurentiu, aceștia lăsând jocul sa curgă în ambele părți, oprind doar intrările la limita regulamentului, pentru siguranța jucătorilor celor două echipe.

După acest meci, MFC Ploiești își încheie oficial sezonul, revenind pe teren după jumătatea lunii august în cadrul unui turneu surpriză.

Parteneri: Cramele Bolgiu, www.stirile proprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…