Acasa Cultură IN MEMORIAM – Profesor Emerit Ioan Cr. Danielescu

IN MEMORIAM – Profesor Emerit Ioan Cr. Danielescu

1 min read
0
0
91

Continuând o frumoasă tradiție, miercuri, 28 septembrie 2016, ora 17.00, Muzeul memorial „Paul Constantinescu” — secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova împreună cu Cenaclul muzical ce poartă numele acestui muzican de geniu, organizează, la sediul instituției din str. N. Bălcescu, nr. 15, o manifestare omagială,  prilejuită de comemorarea a 50 de ani de la trecerea în lumea cea veșnică a eminentului prof. Emerit, compozitor și dirijor I.Cr. Danielescu, membru al UCMR.

După cuvântul introductiv rostit de către prof. Dr. Al. I. Bădulescu, membru al UCMR și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, despre viața și activitatea didactică, artistică și de creatie a nemuritorului muzician, vor rosti alocutiuni: eminentul scriitor si om politic Mircea Ionescu Quintus-președintele Consiliului Cetățenilor de Onoare din Municipiul Ploiești, prof. Rodica Georgescu, Ion Bălcinoiu și Nedelcu Dumitru — corist, fost elev al profesorului Danielescu.

Vor fi audiate lucrări din creația compozitorului aniversat și vizionarea unor proiectii din activitatea Coralei „Ioan.Cr. Danielescu”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Secţia de investigare a magistraţilor se va pronunța în cazul lui Kovesi în 27 martie, ziua în care are loc o nouă rundă de negocieri privind procurorul-şef european

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM ar urma să se pronunţe cu privire la…