Acasa Diverse MESAJ INTERZIS… DE CINE, DE CE???

MESAJ INTERZIS… DE CINE, DE CE???

12 min read
0
0
1,884
In aceasta lucrare aratam un curent mistic subteran românesc, sionist, dar neevreiesc (chiar antievreisc, uneori), in sensul ca anumiti  „prezicatori” lanseaza ideea unui viitor rol mesianic al poporului român in lume (curente asemanatoare existând si la alte popoare in lume, acolo unde sentimentul nationalist depaseste sfera rationalului).
Previziunile au fost publicate si de cotidianul Monitorul de Bucuresti, motiv pentru care am luat legatura cu seful ziarului, Ovidiu Zara (de care ne leaga o puternica amicitie, de când lucra la Evenimentul Zilei, la investigatii).Ne-a dovedit ca povestea nu este inventata, si ca profesorul indian exista. Zilele urmatoare, Monitorul a continuat sa reproduca diverse previziuni. A doua zi, autoritatile statului au descins in redactie si au interzis aparitia ziarului. Este primul ziar interzis în Romania. De ce, de cine?
Nici mai mult, nici mai putin, România va fi Noul Ierusalim Mondial. Acest curent pleaca de la ciobanul profet Petrache Lupu, trece pe la celebrul creștin indian Sundar Singh si ajunge in zilele noastre prin mai multe curente subterane laice ale Bisericii creștin – ortodoxe.
Clericii care au aderat la curent, precum Irineu Bistrițeanu, au fost indepartati in exil peste granita de catre conducerea sinodala. Cu un mesaj neasteptat, curentul „mesianismului românesc” s-a relansat in prima parte a anului 2004, urmare vizitei unui profesor indian in Romania.
Indianul R.A. Gupta Swami este cunoscut in lume ca prezicator si clarvazator, prevazând cu acuratete mai multe evenimente, motiv pentru care ar fi fost contactat de mai multe guverne sau sefi de state. Chemat in 1983, in Romania, de catre Elena Ceausescu, acesteia i-a prezis cum va sfârsi cuplul dictatorial, motiv pentru care a fost dat afara din tara.
Cunoscut ca guru sau maestru spiritual pentru discipolii sai, Gupta Swami este doctor in istoria religiilor.
„Trimis de viitor” sa faca o vizita in România anului 2004, in Bucovina, el ar fi facut urmatoarele premonitii reproduse doar de o foarte mica parte a presei romanesti.
Iata mesajul:
„Dupa ce actuala guvernare va câstiga din nou alegerile, la jumatatea mandatului se va declansa alta revolutie româna, una cu totul diferita de cea din 1989. Guvernarea va fi brutala si va arata aproape ca o dictatura, desi se va numi, in continuare, democratie. Românii o vor duce extrem de rau. Viata lor va fi mai crunta decât in vremea lui Ceausescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violenta si necruntatoare…
Concomitent, in lume va incepe un scurt si infiorator razboi mondial -al III- lea si ultimul – programat, declansat si intretinut de forte oculte care conduc omenirea. România va participa la razboi inca inaunte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei.
Tinerii romani vor muri pe capete in tari straine, in locul unor straini pentru o cauza straina de interesele Romaniei. Presedintele României va fi ucis intr-un atentat pus la cale de opozanti din propiul partid, de guvernamânt. Moartea sa si fariseismul ucigasilor aflati la conducerea României vor declansa explozia sociala care se va rostogoli ca un bulgare de zapada pe covorul nenorocirilor românesti. Mii de români vor muri sub pretextul infaptuirii dreptatii pe care o asteptau de atâtia ani.
Va incepe o adevarata vânatoare de vrajitoare impotriva „comunistilor” si a celor ce dumneavoastra numiti „securisti”. România se va scalda intr-o baie de sânge… Temporar, autoritatea de stat va disparea. Opinia publica internationala, șocata, dar preocupata de propriile griji ale razboiului, va sta in expectativa si nu va interveni.
Nici Rusia nu va mai fi ceea ce a fost. Un caz aparte il va constitui Israelul… in urma razboiului si acest stat va disparea, incepând pentru evrei o noua pribegie… Cred ca Israelul se va dizolva pentru ca politicienii care l-au condus au uitat scopul pentru care acest stat a fost refacut… Puterea mea de previziune imi arata, spre mijlocul celui de -al III-lea, secol al actualului milenium, un puternic stat evreu, bazat pe pace, credinta si buna intelegere intre popoare.
Raportul de forte se va schimba total in lume la incheierea ultimului razboi mondial. Tarile puternic spiritualizate vor dobindi suprematia mondiala. Tarile noastre, India si România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua ordine internationala. Grecia, Japonia, Franta sau Rusia vor deveni polii noii dezvoltari mondiale, bazata mai mult pe spiritualitate, cultura religiei si arta decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet. Structurile statelor lipsite de suflet si istorie, precum SUA, UE, NATO, se vor prabusi. SUA au picioare de lut, fiindca au fost consolidate pe false premise. Slabiciunea lor lor va fi demonstrata in al III- lea razboi mondial, in urma caruia vor disparea.
Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvintatul pamânt al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici se va porni la intilnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste, mileniul care a inceput. Un conducator care nu va mai fi ceea ce este. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stânca. O mâna de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut astfel pâna la ceea data. El va opri prabusirea natiunii române si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. România va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica. Militarii romani, adusi in tara de pe fronturile unde luptau fara nici un țel, isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii si mai glorioase decât ale inaintasilor lor. Secolele urmatoare, România va juca un rol peponderent in viata politica, sociala a lumii.”
Adevarul este ca România a fost chinuita la tot pasul. Nu exista in Europa tara care sa fie batjocorita, furata si sfâsiata cum este Romania azi. Si, totusi, am ramas aici. Europa sa nu uite ca noi românii am tinut portile inchise si am luptat contra navalitorilor din orient. Iar voi traiati si va dezvoltati in liniste la acea vreme in timp ce noi ne ingropam mortii. Nicolae Iorga le-a spus studentilor de la Paris care nu intelegeau istoria României: „Suntem o tara mica, asezata la rascrucea de vânturi ale istoriei, iar când s-a frânt o clipa spada, am intins brutalitatii arma ascutita a diplomatiei  noastre si am ramas aici”.
Savu Toni
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…