Acasa Sport MFC Ploiești a parafat un nou parteneriat cu un producător de echipament sportiv

MFC Ploiești a parafat un nou parteneriat cu un producător de echipament sportiv

2 min read
0
0
245

După ce au rezolvat problema bazei sportive de antrenament prin parteneriatul cu Academia de Minifotbal Strejnic, oficialii echipei MFC Ploiești au ajuns la un acord și cu producătorul de echipament sportiv Sport Suport România, o companie românească, înființată în anul 2003, care deservește toate categoriile de organizații sportive, de la sportul școlar până la cluburile de tradiție.

În urma acestei colaborări, jucătorii echipei MFC Ploiești, staff-ul tehnic și administrativ vor îmbrăca echipamente de prezentare personalizate cu însemnele Sport Suport România.

SPORT SUPORT este distribuitor exclusiv în România al firmei UHLSPORT GmbH, deținătorul mărcilor de renume KEMPA și UHLSPORT, și distribuitor exclusiv în România al mărcii franceze Casal Sport.

Fotbalul a devenit altul odată cu apariţia sponsorilor în viaţa sportivă. În ceea ce priveşte sponsorizările, pentru a putea oferi un climat competițional mult mai sănătos și pentru a face față provocărilor bugetare, clubul MFC Ploiești așteaptă alături de echipă pe toți cei care iubesc fotbalul și vor să sprijine sportul prahovean. Relații la 0755.14.33.54.

MFC Ploiești a fost înființată în anul 2014, cu scopul de a se crea o echipă tânără, competitivă, un grup unit, care într-un timp scurt să ajungă cunoscută la nivel local și național, prin atragerea de jucători cunoscuți în România, prin atragerea sponsorilor cu renume la nivel național și, nu în ultimul rând pentru practicarea unui fotbal frumos, bazat pe disciplină și fair-play.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Bărbat găsit spânzurat pe un pod de cale ferată

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit spânzurat, joi, de balustrada unui pod de cale ferată,…