Acasa Sport Miercuri, petroliștii își reiau antrenamentele

Miercuri, petroliștii își reiau antrenamentele

2 min read
0
0
210

După exact o lună de pauză, „lupii galbeni” își vor relua pregătirile, în vederea unui sezon de primăvară încărcat și extrem de important. Mâine, Costel Enache va conduce primul său antrenament de la instalarea la cârma „galben-albaștrilor”, unul ce se va desfășura de la ora 11.00, pe „Ilie Oană”, fiind deschis publicului.

Până sâmbătă, echipa se va pregăti la Ploiești, urmând ca, de duminică, să debuteze primul cantonament din Antalya.  Pe 12 ianuarie, „galben-albaștrii” vor pleca în Antalya, acolo unde, până pe 24 ianuarie, își vor stabili cartierul general la Hotel Limak Atlantis din Belek. Stagiul se va încheia pe 24 ianuarie, iar în această perioadă petroliștii vor susține și trei meciuri de verificare, fiind parafate, până acum, cele cu BSC Budaorsi (Ungaria, liga 2) și BFC Siofok (Ungaria, liga 2).

Al doilea cantonament se va derula tot în Antalya, în intervalul 2-14 februarie, atunci când petroliștii vor fi găzduiți de către Kamelya Selin Hotel din Colakli/Side. Evident, dată fiind apropierea startului oficial din 2020, cel de-al doilea stagiu de pe coasta Antalyei va fi axat pe meciurile de pregătire, trei dintre cele cinci jocuri programate fiind cunoscute: pe 4 februarie cu FC Nizhniy Novgorod (Rusia, liga 2, locul 11), pe 7 februarie cu FC SKA Khabarovsk (Rusia, liga 2, locul 8) și, pe 8 februarie, cu FK Graficar Beograd (Serbia, liga 2, locul 1). Mai rămân de identificat adversarii pentru testele finale înainte de revenirea în țară, ce se vor desfășura pe 11 și pe 13 februarie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Poliţiştii vor fi dotați cu mijloace de înregistrare audio-video

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, că se doreşte ca în scurt ti…