Acasa Opinii MINCIUNA IȚI PREDĂ O SINGURĂ LECȚIE: CEA A ABDICĂRII

MINCIUNA IȚI PREDĂ O SINGURĂ LECȚIE: CEA A ABDICĂRII

4 min read
0
0
137

Este exact ca un film imaginar caree se deruleaza cu incetinitorul, proiectând falsul viitor societatii. Abdicarea isi prezinta certificatul de autenticitate ce daruieste doar cenusa. Societatea românească a fost deconectata de realitate, haita rosie comunista are grija si azi ca noi sa ramânem deconectati si ignorati, controlând si distrugind tot ce inseamna valoare si stabilitate.

Oamenii sunt obligati sa priveasca un film pe un mare ecran, confundându-l cu realitatea.In acest fel, adevarata realitate le ramâne necunoscuta. Majoritatea ziaristilor nu relateaza despre ce se petrece in realitate si nu este altceva decât o manipulare a fricii ce amplifica controlul in masa, o manipulare ieftina, dar care functioneaza de 70 de ani in România.

Azi, sentimetul societatii este ca binele moare rapid, iar raul invinge intotdeauna. Din pacate, haita rosie de maimuțe comuniste au amplificat la maximum manipularea societatii, impingând-o la un nivel de constiinta, chiar mai jos decât a haitei rosii. Aceste nulitati mizerabile vor ca societatea sa traiasca si sa evolueze intr-o celula mai mica decât a lor.

Scopul haitei rosii este captivitatea si mentinerea societatii alaturi de ei, numai asa vor supravietui. Folosesc la maximum grijile financiare si evenimente false al caror numar este coplesitor, toate acestea sunt orchestrate de aceste hiene baloase rosii.

Haita nu are decât ca țintă sclavia, incurajarea urii, razbunari, hoția, ce contribuie la instaurarea unui climat de frica si nesiguranta in România, un haos dus pâna la proportii greu de imaginat.

Asa arata inchisoarea pe care au reusit azi sa o creeze haita rosie in timp scurt. Cel care a acceptat sa traiasca in haita rosie, nu a inteles nimic si nu va intelege niciodata nimic, hiena ghetoului nu si-a dorit decât o halca consistenta care va darui longevitatea gradinitei rosii, adica stralucitoarea coruptie.

Când ai acceptat minciuna, nu mai ai de ce sa asisti la caderea cortinei, nimicul este nimic ce etaleaza doar zâmbetul batjocoritor strigând de la tribuna personala: cine vrea sa cumpere un nimic, acest nimic pe vremuri credea in valoare, acum crede in nimic, cumparati acest fals veritabil.

Aceasta haita – pesedista nu are decât un altar: BANUL FURAT. In acest moment, rog românii adevarati sa iasa la vot in numar coplesitor contra acestei haite de maimute rosii, care au sfâsiat societatea romana fara mila si au saracit-o râzând ca niste bestii de canal.

NIMIC SI NIMENI NU ARE MAI MULTA PUTERE DECT REALITATEA. DUMNEZU SA NE AJUTE SI DE ACEASTA DATA… DOAMNE, AJUTA-NE!

Toni Savu

Load More Related Articles
Load More By Redactia
  • Ce este un liberal?

    Văd pe FB postarea unui prieten virtual luată din timeline-ul cuiva care, probabil, îi est…
  • Capcana conspiraționismului II

    Cum spuneam în precedentul articol pe tema conspiraționismului, apariția COVID-19 a deschi…
  • Capcana conspiraționismului (I)

    Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

A fost confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Senatul ar putea vota propunerea care prevede acordarea unei pensii copiilor cadrelor medicale decedate în lupta cu COVID-19

Ministerul Sănătății a confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în râ…